It appears you have not yet registered with our community. To register please click here...

 
Go Back [M] > Hardware Madness > Hardware/Software Problems, Bugs
GAP35-DS3L Boot Problem GAP35-DS3L Boot Problem
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


GAP35-DS3L Boot Problem
Closed Thread
 
Thread Tools
Old 2nd June 2008, 21:49   #11
Madshrimp
 
jmke's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: 7090/Belgium
Posts: 78,700
jmke has disabled reputation
Default

did you try your mobo outside a case?
__________________
jmke is offline  
Old 3rd June 2008, 07:32   #12
Nessmaster
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by jmke View Post
did you try your mobo outside a case?
Lol, yes. I did the testing outside of the case.
 
Old 3rd June 2008, 08:06   #13
Madshrimp
 
jmke's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: 7090/Belgium
Posts: 78,700
jmke has disabled reputation
Default

oh ok; mobo problem then, since there are no beep codes, right?
Asus P5K should do fine for a basis for a stable system
__________________
jmke is offline  
Old 3rd June 2008, 19:57   #14
Nessmaster
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by jmke View Post
oh ok; mobo problem then, since there are no beep codes, right?
Asus P5K should do fine for a basis for a stable system
No beep codes, no little lcd with a POST code either

As for the Asus P5K, you guys means the PRO model which retails at around $110 (http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813131275) ?

EDIT: I guess it doesn't retail at $110 afterall. Maybe it was just a savings special cause now the cost is $134

Last edited by Nessmaster : 4th June 2008 at 14:32.
 
Old 4th June 2008, 16:16   #15
Nessmaster
 
Posts: n/a
Default

Alright, well since I'm on a tight budget here and want to keep the mobo under $100, I'm debating between another GA-EP35-DS3L or the ASUS P5K SE EPU. You guys still think I should shoot for the P5K?
 
Closed Thread


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
mobo problem? SuAside General Madness - System Building Advice 8 14th October 2007 10:46
Doing Quick Warm boot of Windows Vista / XP jmke WebNews 3 17th August 2007 14:51
How to Build Triple Boot (XP, Vista, Ubuntu) with single Boot Screen jmke WebNews 0 14th November 2006 13:14
HOWTO: Troubleshoot Any Networking Problem jmke FAQ / INFO / HOW-TO 0 15th February 2006 13:33
boot problem after install OCZ booster Desert Eagle Hardware/Software Problems, Bugs 1 6th July 2005 02:26
Abit KX7 boot up -- Award Boot Block BIOS jmke Hardware/Software Problems, Bugs 8 14th March 2004 18:58
Help needed: R9800pro problem FoRCe Hardware/Software Problems, Bugs 22 13th January 2004 15:02
external connection problem uliXes Hardware/Software Problems, Bugs 0 27th September 2003 20:25
the 333mhz problem kipni Hardware Overclocking and Case Modding 0 22nd May 2003 14:47
boot problem with abit th7-II The Senile Doctor Hardware/Software Problems, Bugs 22 10th June 2002 23:15

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


All times are GMT +1. The time now is 13:06.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO