It appears you have not yet registered with our community. To register please click here...

 
Go Back [M] > Madshrimps > WebNews
OCZ Technology Increases Memory Voltage: Voltage Boosting Device OCZ Technology Increases Memory Voltage: Voltage Boosting Device
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


OCZ Technology Increases Memory Voltage: Voltage Boosting Device
Reply
 
Thread Tools
Old 25th July 2004, 00:10   #21
Liquid3D
 
Posts: n/a
Default

Oh we'll have a review alright, come Hell or High Voltage...hehehedududududhhhh

I'm working on a new Optimizer myself.

I call it the;

Crab-o-master-flab-o-matic-crack-as-tic-skank-a-twank-ster-zip-crip-tippy-tripper-dingle-berry-puller-spooch-er-master-jam-twatic-big-ole-butt-o-clocker...

I basically take a lamp cord, cut the bare wires, attach one to each ear with binding posts (ear piercing kit comes in the box), place an LED in my mouth (clnech between teeth), hold a stick of memory in one hand and stick my other hand in my reservoir (or metal bucket of water). Then I plug it in. You have to use regular water, no dionized, and you get some serious action. I don't how much I overclock, because I keep waking up in the hospital smelling burnt flesh, with the OCZ logo burned into the palm of my hand. I'm definately getting a patent on this.

Stay tuned for the review

  Reply With Quote
Old 25th July 2004, 01:44   #22
kristos
 
Posts: n/a
Default

Drugs are evol !!

Bad Liquid, bad !!

  Reply With Quote
Old 25th July 2004, 12:44   #23
Madshrimp
 
jmke's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: 7090/Belgium
Posts: 78,995
jmke has disabled reputation
Default

Quote:
Originally posted by Xploited Titan
Yep, but it sucks... If you wanna use it on a NF7-S rev.2 board, you lose the Dual Channel function...

do you even know how much the performance difference is between single/dual channel on an nForce2 mobo?

it's pratically NONE existant!
http://www.madshrimps.be/?action=get...254&articID=78
__________________
jmke is offline   Reply With Quote
Old 25th July 2004, 13:55   #24
Liquid3D
 
Posts: n/a
Default

That'a amazing JMKE. I had this image in my head that Dual DDR is analogous to "Stereo" or something. And with Mono you were missing out. But I never knew the performance difference was that small!

This gives me a whole knew perspective on my Athlon64 3400, Chaintech ZNF3-250 system. Although Chaintech STILL hasn't released a BIOS which allows multiplier adjustment, using Clock Gen for nForce3 allows you to change the multipleir, but you can only use one stick of memory. So now I can place one 1024MB stick of Kingston in my board, have plenty of memory, and be able to overclock my system for real!!!
  Reply With Quote
Old 25th July 2004, 14:03   #25
[M] Reviewer
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 5,000
piotke Freshly Registered
Default

Quote:
Originally posted by Liquid3D
This gives me a whole knew perspective on my Athlon64 3400, Chaintech ZNF3-250 system. Although Chaintech STILL hasn't released a BIOS which allows multiplier adjustment, using Clock Gen for nForce3 allows you to change the multipleir, but you can only use one stick of memory. So now I can place one 1024MB stick of Kingston in my board, have plenty of memory, and be able to overclock my system for real!!!
I had the same issue on my Shuttle AN50R. Only could change the multi when I used one stick of memory.
__________________
.
piotke is offline   Reply With Quote
Old 25th July 2004, 14:08   #26
Madshrimp
 
jmke's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: 7090/Belgium
Posts: 78,995
jmke has disabled reputation
Default

do note that those tests are for NFORCE2 AXP only, don't know if there is a large difference between SC<>DC on nForce3 boards.. with A64 FX CPU's
__________________
jmke is offline   Reply With Quote
Old 25th July 2004, 19:51   #27
Xploited Titan
 
Posts: n/a
Default

Do note that I paid a lot for Dual Channel memory... I don't see the point of using it in Single Channel and paid so much...
  Reply With Quote
Old 25th July 2004, 20:23   #28
Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 692
[Bonbon] Freshly Registered
Default

if you gain more then 9 mhz fsb , there is a point of using it in single channel , even if you paid for dual channel.

but maybe a 3.3 V Voltmod @ the motherboard is more usefull for you
__________________
intelD820 (2*2.8), 1gb ram , 6600gt , lots of hdd
[Bonbon] is offline   Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OCZ Technology Introduces Intel Extreme Memory Profile (XMP) SODIMMs jmke WebNews 0 10th April 2009 15:42
OCZ Technology Group Introduces New Flex EX Performance Memory Series jmke WebNews 0 17th December 2008 09:31
OCZ Technology Introduces Intel Extreme Triple Channel Memory Series jmke WebNews 0 22nd November 2008 14:44
OCZ Technology Announces Availability of the World's First Triple Channel Memory Kits jmke WebNews 0 17th October 2008 10:50
OCZ Technology Introduces the first P45 Special 8GB and 16GB memory kits jmke WebNews 0 7th August 2008 09:00
OCZ Technology Unveils First Fatal1ty Brand DDR2 and DDR3 Memory jmke WebNews 0 22nd July 2008 10:14
OCZ Technology Introduces the Latest DDR3 Kits within the Intel Extreme Memory Series jmke WebNews 0 3rd July 2008 09:13
OCZ Technology Unveils 600MHz DDR Memory Modules: “PC4800” EL DDR Platinum LE jmke WebNews 0 3rd March 2005 10:24
OCZ Technology to Breakthrough DDR2 Memory Technology jmke WebNews 0 14th October 2004 10:14
OCZ Technology Tweaks DDR2 Memory Latencies jmke WebNews 1 3rd July 2004 09:33

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


All times are GMT +1. The time now is 12:54.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO