It appears you have not yet registered with our community. To register please click here...

 
Go Back [M] > Madshrimps > WebNews
Catalyst® Software Suite 6.2 Catalyst® Software Suite 6.2
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


Catalyst® Software Suite 6.2
Reply
 
Thread Tools
Old 9th February 2006, 21:13   #1
[M] Reviewer
 
Sidney's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 15,739
Sidney Freshly Registered
Catalyst® Software Suite 6.2

Issues Resolved in Catalyst® Software Suite 6.2
The following section provides a summary of the issues that have been resolved in the latest version of Catalyst®. These include:

BattleField 2 Special Forces: A blooming or ghosting effect is no longer noticed when playing the game in night vision mode. Further details on this resolved issue can be found in topic number 737-21648
City of Heroes: Running Shadertest 7 no longer results in slow performance being noticed. Further details can be found in topic number 737-21463
Dragonshard: Playing the game under Windows XP Media Center Edition with CrossFire™ enabled, no longer results in the screen becoming out of sync, and a scrolling display image occurring shortly there after. Further details on this resolved issue can be found in topic number 737-20975
Fable: The Lost Chapters: Playing the game under Windows XP MCE may result in the shadows found within the game appearing jittery, when the desktop resolution is set to 1024x768 32bpp, and all the game options are set to default. Further details on this resolved issue can be found in topic number 737-21184
Half-Life2: Enabling Catalyst AI no longer results in the outer edges of the water appear dark or black in color. Further details on this resolved issue can be found in topic number. 737-21649
Pacific Fighters: A stuttering effect at certain levels of the game is no longer noticed when playing the game with CrossFire enabled. Further details on this resolved issue can be found in topic number 737-21650
The Fall: A VPU Recover event or the operating system failing to respond no longer occur when playing the game. Further details on this resolved issue can be found in topic number 737-21651
World of Warcraft: Pixel corruption is no longer noticed when playing the game on systems containing an ATI Radeon X1600 series. Further details on this resolved issue can be found in topic number 737-21652
Attempting to install the integrated WDM driver under Windows XP no longer results in an error message being displayed indicating that the hardware is not installed because the install Wizard cannot find the necessary software. Further details on this resolved issue can be found in topic number 737-20784
Catalyst™ Control Center: The preview for the Deinterlacing aspect found in the Catalyst™ Control Center is now available when using the ATI Radeon® X1300. Further details on this resolved issue can be found in topic number 737-20986
The Video Preview found in the Standard Settings aspect within the Video option of the Catalyst® Control Center, no longer fails to provide a preview after hotplugging an LCD panel to an ATI Radeon® 9500 or 9800, when selecting to extend the desktop. Further details on this resolved issue can be found in topic number 737-21173
Connecting two display devices to the ATI Radeon X850 CrossFire Edition and one display device to the ATI Radeon X850 XT no longer results in the display device connected to the Radeon X850 XT still being active once CrossFire is enabled. Further details on this resolved issue can be found in topic number 737-21177
The WDM Drivers is now enumerated and the Capture chip is now being detected when using the ATI Radeon® X850 XT (ViVo) as a slave card on a system containing an ATI Radeon® X850 CrossFire™ Edition. Further details on this resolved issue can be found in topic number 737-21178
The secondary display device no longer fails to activate when attempting to enable clone mode when using an ATI Radeon® X800 GTO. Further details on this resolved issue can be found in topic number 737-21179
Using the Custom option when installing the software driver no longer results in the Theater™ 550 software driver not being present. Further details on this resolved issue can be found in topic number 737-21183
The apply button no longer remains inactive when attempting to change the Hue and Saturation settings found in the TV Properties\Avivo Color settings when enabling a TV as the primary display device and a CRT as the secondary display device. Further details on this resolved issue can be found in topic number 737-21264
The image for extended desktop and clone mode are no longer reversed when an external monitor is connected. Further details on this resolved issue can be found in topic number 737-21653
This release of Catalyst provides improved audio quality for European customers. Further details on this resolved issue can be found in topic number 737-21654
The radio seek option found in the Windows XP Media Center Edition operating system is now functioning properly. Further details on this resolved issue can be found in topic number 737-21655
The radio seek function found in the Windows XP Media Center Edition operating system is now functioning properly when using an ATI Radeon X800. Further details on this resolved issue can be found in topic number 737-21665
Connecting an HDTV to an ATI Radeon X1300 and attempting to apply any of the custom modes found in the Digital display panel properties of the HDTV, no longer results in the display failing to apply the underscan modes. Further details on this resolved issue can be found in topic number 737-21656
Attempting to hot-plug a DFP display device using the HDMI-DVI connector no longer results in the DFP display device failing to display an image. Further details on this resolved issue can be found in topic number 737-21657
The ADD button for the Custom mode option found in the Catalyst Control Center is no longer greyed out when attempting to add the custom mode of 1920x1080i@30Hz. Further details on this resolved issue can be found in topic number 737-21658
Viewing TV for several hours under Windows XP Media Center Edition on a system containing either an ATI Radeon X1300 or an ATI Radeon X1800 no longer results in an extraordinary long delay in the shut down and no longer results in Windows XP MCE TV failing to restart. Further details on this resolved issue can be found in topic number 737-21659

https://support.ati.com/ics/support/...e&folderID=293
__________________
lazyman

Opteron 165 (2) @2.85 1.42 vcore AMD Stock HSF + Chill Vent II
Sidney is offline   Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Madshrimps gives away Free Anti-Spyware Software! jmke WebNews 0 22nd January 2008 09:06
HOWTO: Troubleshoot Any Networking Problem jmke FAQ / INFO / HOW-TO 0 15th February 2006 14:33
Intel Pentium 4 Developer Kit for Apple Adored by Software Makers. jmke WebNews 0 7th June 2005 23:08
AMD Applauds Microsoft's Decision to License Server Software by Processor Sidney WebNews 1 20th October 2004 02:32
Intel Helps to Develop 64-bit Software for x86 jmke WebNews 0 6th October 2004 10:57
Leading Software Vendors Endorse AMD64 Multi-Core Technology Sidney WebNews 0 8th September 2004 03:43
Software Meat Eaters Sidney WebNews 0 7th July 2004 20:08
IBM Storage Virtualization Software to Manage Massive Amounts of Data Sidney WebNews 0 26th May 2004 01:36
Activision and id Software Confirm Summer 2004 Ship Date for Doom 3 jmke WebNews 0 11th May 2004 18:03

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


All times are GMT +1. The time now is 22:04.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO