It appears you have not yet registered with our community. To register please click here...

 
Go Back [M] > Hardware Madness > General Madness - System Building Advice
Mine is bigger than yours Mine is bigger than yours
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


Mine is bigger than yours
Closed Thread
 
Thread Tools
Old 27th June 2003, 10:02   #1
[M] Reviewer
 
Bosw8er's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 3,711
Bosw8er Freshly Registered
Default Mine is bigger than yours

http://www.shareholder.com/maxtor/Re..._section=press

Where's it gonna end ?
I still have some 4 and 6GB disks in perfect condition and more than enough for your regular office/browsing PC.
Bosw8er is offline  
Old 27th June 2003, 10:24   #2
[M] Reviewer
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 4,998
piotke Freshly Registered
Default

from the moment on you start keeping your divx movies on your hard disk, you will see that size matters...

just bought me 2*80 gig 8Mb cache, will be full soon
__________________
.
piotke is offline  
Old 27th June 2003, 10:32   #3
[M] Reviewer
 
Gamer's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 4,587
Gamer Freshly Registered
Default

Quote:
The Maxtor 300GB Hard Drive Kit is available at retailers nationwide. The MSRP for the Maxtor 300GB Hard Drive Kit is $399.95.
$$$$$....
__________________
Gamer is offline  
Old 27th June 2003, 10:33   #4
[M] Reviewer
 
Bosw8er's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 3,711
Bosw8er Freshly Registered
Default

I know, what i meant was that only 2 years ago i bought a 30 GB disk. At that time that was a VERY big disk.

In two years multiplication factor = 10 x
__________________
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that."
Bosw8er is offline  
Old 27th June 2003, 10:33   #5
TeuS
 
Posts: n/a
Default

you watch a divx only once, I don't waste my HDD space with it
on a LAN I only leech the movies I really want to see, then write them on a CD
 
Old 27th June 2003, 11:57   #6
Da_BoKa
 
Posts: n/a
Default

when i had my 486 i had an very large disk 250MB in that time was that very big

greetz
 
Old 27th June 2003, 12:25   #7
ModdiN MansoN
 
Posts: n/a
Default

I used to have a 500MB-disk in my old PI200, when I bought a new game, I usually had to uninstall all my other games to install te new one
 
Old 28th June 2003, 13:21   #8
Fraeco
 
Posts: n/a
Default

damn, and i tought my 120gb hd was big
 
Old 2nd August 2003, 07:15   #9
CCW
 
Posts: n/a
Default

Who needs all that space honestly? Cant see why theyre not working on getting the faster S-ATA stuff out.

Craig
 
Old 2nd August 2003, 20:19   #10
FreeStyler
 
Posts: n/a
Default

I'm going to try to get my 640GB @ madlan.
That's why you need space.

But fast spacious SATA would be even better.
10k RPM 300GB .....
 
Closed Thread


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Nehalem's new CPU socket is bigger and more robust jmke WebNews 1 7th April 2008 22:13
Scythe Mine Rev.B SCMN-1100 Heatsink jmke WebNews 0 20th June 2007 00:23
Let Mine be yours - Scythe CPU Cooler Contest jmke Articles & Howto's 32 1st June 2007 17:46
[M] Let Mine Be Yours - Scythe CPU Cooler Movie Part 1 jmke WebNews 0 14th May 2007 08:57
'Kryptonite' discovered in mine jmke WebNews 0 24th April 2007 14:45
Zalman CNPS8000 and Scythe Mine jmke WebNews 0 22nd July 2006 12:00
Scythe Mine (SCMN-1000) CPU Cooler jmke WebNews 0 7th June 2006 12:27
Scythe Mine CPU Cooler Sidney WebNews 0 23rd May 2006 04:12
Scythe releases new multi platform CPU cooler: Scythe Mine jmke WebNews 3 31st March 2006 23:28

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


All times are GMT +1. The time now is 23:19.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO