It appears you have not yet registered with our community. To register please click here...

 
Go Back [M] > Hardware Madness > Hardware/Software Problems, Bugs
probleem met ABIT TH7-II probleem met ABIT TH7-II
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


probleem met ABIT TH7-II
Closed Thread
 
Thread Tools
Old 29th May 2002, 12:54   #1
ModdiN MansoN
 
Posts: n/a
Default probleem met ABIT TH7-II

bericht aan iedereen met dit moederbord: onderaan de heatsink op de northbridge is een moesjke bevestigd, zodat de hs schoon op zen plaats blijft staan, probleem is dat dis moesjke te dik is, de hs raakt de NB niet! (enfin, bij mij is dit toch het geval)

Het is dus aan te raden om dit moesjke te verwijderen
 
Old 29th May 2002, 13:19   #2
fredperry
 
Posts: n/a
Default

Moet je trouwens bij elk ABIT bordje doen...
 
Old 29th May 2002, 19:15   #3
[M] Reviewer
 
Gamer's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 4,587
Gamer Freshly Registered
Default

reeds gebeurd, AS III doet wonderen
Gamer is offline  
Old 29th May 2002, 19:33   #4
[M] Reviewer/HWBot *****
 
Join Date: May 2002
Posts: 3,344
RichBa5tard Freshly Registered
Default

Der zat geen mouchke bij m'n abit bordje...

Wel geen thermal paste, daar kon ik niet mee lachen. Ik had verwacht dat Abit op zulke details beter lette. :grum:
RichBa5tard is offline  
Old 29th May 2002, 19:40   #5
fredperry
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally posted by RichBa5tard
Der zat geen mouchke bij m'n abit bordje...

Wel geen thermal paste, daar kon ik niet mee lachen. Ik had verwacht dat Abit op zulke details beter lette. :grum:
mja, ik bedoelde dat je bij ieder ABIT bordje de northbridge cooler er moet af halen en wat AS tussen doen, want ABIT heeft daar gene kaas van gegeten
 
Old 29th May 2002, 22:19   #6
Madshrimp
 
jmke's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: 7090/Belgium
Posts: 78,716
jmke has disabled reputation
Default

PS/2 port is kapot op TH7II :-(

en kan em niet meer terugdoen.. voltmodded en al
__________________
jmke is offline  
Old 29th May 2002, 22:24   #7
[M] Reviewer
 
biCker's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 1,185
biCker Freshly Registered
Default

Quote:
Originally posted by jmke
PS/2 port is kapot op TH7II :-(

en kan em niet meer terugdoen.. voltmodded en al
Is toch niet zo erg: een ps/2 naar usb adaptorken en ge zijt weer vertrokken.
biCker is offline  
Old 29th May 2002, 22:28   #8
[M] Reviewer/HWBot *****
 
Join Date: May 2002
Posts: 3,344
RichBa5tard Freshly Registered
Default

herverkoopwaarde daalt wel ietsiepietsie

Hoe komt het dat ie stuk is? Te hoge FSB?
RichBa5tard is offline  
Old 29th May 2002, 22:38   #9
[M] Reviewer
 
Gamer's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 4,587
Gamer Freshly Registered
Default

hmm, deze voelen hier ook wel heel warm aan, foutje van abit ?
Gamer is offline  
Old 29th May 2002, 22:41   #10
Madshrimp
 
jmke's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: 7090/Belgium
Posts: 78,716
jmke has disabled reputation
Default

voor beste 3dmark -> USB disablen

gelukkig op dit moment met FSB onder de 180mhz is der geen prob met USB

maar derboven -> gedaan

heb geen flauw idee waarom em ni wilt, maar ik denk dat het OUT of the BOX nooit gewerkt heeft.

men andere mobo is meegegaan met Calantak & ik heb nieuw uit de doos genomen, muis heeft nooit gewerkt via PS/2
mijn frank valt nu pas.

te laat voor garantie


__________________
jmke is offline  
Closed Thread


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
evga 680i met memory probleem skulstation Hardware/Software Problems, Bugs 11 22nd September 2009 22:22
ABIT Introduces the AL8: Engineered to be the best 945P platform jmke WebNews 0 26th May 2005 09:48
ABIT Faces Accounting Scandal, but Says No Partners Affected jmke WebNews 1 22nd December 2004 00:06
SERILLEL 2 adaptors gezocht (mensen met abit mobo's, naar hier) Blue_Boy In Demand 6 10th August 2004 15:33
ABIT Introduces BulletProof Technology jmke WebNews 0 3rd March 2004 13:05
Abit: Total Prescott Support jmke WebNews 0 29th February 2004 13:23
Probleem met TwinMOS PC3200 512Mb latjes in Dual-Channel NightStalker General Madness - System Building Advice 21 19th September 2003 16:37
geen internet: probleem met dhcp? veder Hardware/Software Problems, Bugs 7 17th April 2003 11:38
Probleem met electron microscope Kermit Site & Forum Feedback - Folding@Home 12 22nd February 2003 20:41
probleem met svcd lazybones Hardware/Software Problems, Bugs 4 9th December 2002 12:06

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


All times are GMT +1. The time now is 09:02.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO