It appears you have not yet registered with our community. To register please click here...

 
Go Back [M] > Hardware Madness > Hardware/Software Problems, Bugs
html problem html problem
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


html problem
Closed Thread
 
Thread Tools
Old 23rd November 2004, 19:22   #1
kr15t0f
 
Posts: n/a
Default html problem

I'm making a site, but I got a small problem.

I got some small images that I use as link to the full size images.
Now I want to open it in a different window, so I use target="_blank".
So now it opens a new window when I click the link.
But I want to change a few things.

I want that the new window has te same size as the image, and has now scrollbalks, menu and other stuff, just only the image.

How can I do this.
 
Old 23rd November 2004, 20:21   #2
Member
 
Join Date: May 2002
Posts: 1,202
BlackRabbit Freshly Registered
Default

use javascript
BlackRabbit is offline  
Old 23rd November 2004, 20:32   #3
kr15t0f
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally posted by BlackRabbit
use javascript
site must be in html, schoolwork
 
Old 23rd November 2004, 20:33   #4
Madshrimp
 
jmke's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: 7090/Belgium
Posts: 79,001
jmke has disabled reputation
Default

I would see no other way of doing this
__________________
jmke is offline  
Old 23rd November 2004, 20:38   #5
kr15t0f
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally posted by jmke
afaik, javascript is html?
now I got this

<tr align=center>
<TD width=400 align center><img src ="achterkant.jpg"width=188 height=70></td>
<TD width=400 align center><img src ="boven.jpg" width=188 height=70></td>
<TD width=400 align center><img src ="blauw.jpg" width=188 height=70></td>
<TD width=400 align center><img src ="interieur.jpg" width=188 height=70></td>
</tr>




It works perfect with firefox, but in IE it opens the folder with all the images in at the same time it opens the new window :s.
Because we work with IE at school (best browser EVER) the site has to work on IE
 
Old 23rd November 2004, 20:39   #6
Member
 
Join Date: May 2002
Posts: 1,202
BlackRabbit Freshly Registered
Default

Quote:
Originally posted by jmke
afaik, javascript is html?
Well, not really, but there is no other way...

U need to "read" image-dimensions, will only work with serverside-scipt or client-side script (javascript).
BlackRabbit is offline  
Old 23rd November 2004, 20:40   #7
Member
 
Join Date: May 2002
Posts: 1,202
BlackRabbit Freshly Registered
Default

Quote:
Originally posted by kr15t0f

...
remove the "directories=0"?


And you're not really measuring the dimensions either, are you?
BlackRabbit is offline  
Old 23rd November 2004, 20:42   #8
kr15t0f
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally posted by BlackRabbit

remove the "directories=0"?

btw: why the <a>?
dunno, copied it from a forum .

BTW, can you explain the meaning of all that stuff to me? Maybe handy when I need to make something else.
 
Old 23rd November 2004, 20:43   #9
wutske
 
Posts: n/a
Default

no scroll:
http://msdn.microsoft.com/workshop/a...ies/scroll.asp
New window sized in javascript:
http://www.htmlgoodies.com/beyond/openwin.html
Or in html:
Home
Or resizing a window in javascript:
http://www.ahfb2000.com/webmaster_he...?threadid=2535
 
Old 23rd November 2004, 20:45   #10
Member
 
Join Date: May 2002
Posts: 1,202
BlackRabbit Freshly Registered
Default

Quote:
Originally posted by kr15t0f


dunno, copied it from a forum .

BTW, can you explain the meaning of all that stuff to me? Maybe handy when I need to make something else.
<a> is nescessary for the onClick(), but the onClick should work fine without that "javascript void(0)" in front of it


the rest is simple: it describes how the new window needs to look like, and opens the given file (your image).

Try to delete the 'href="" ', because now the JS will open a new window, and your "htmlclick" will open the image...
BlackRabbit is offline  
Closed Thread


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
whats the source of the problem? Zemfik Hardware/Software Problems, Bugs 1 18th March 2008 19:23
Acer Aspire 1705SMi problem. Blackbyte Hardware/Software Problems, Bugs 3 14th March 2006 17:09
HOWTO: Troubleshoot Any Networking Problem jmke FAQ / INFO / HOW-TO 0 15th February 2006 14:33
Problem with new mobo Abit KV8 pro dorfke Hardware/Software Problems, Bugs 6 4th October 2004 23:23
HD error problem Darkstar Hardware/Software Problems, Bugs 2 21st February 2004 15:21
problem with msn messenger [Bonbon] General Madness - System Building Advice 3 5th February 2004 10:15
Help needed: R9800pro problem FoRCe Hardware/Software Problems, Bugs 22 13th January 2004 16:02
the 333mhz problem kipni Hardware Overclocking and Case Modding 0 22nd May 2003 15:47
boot problem with abit th7-II The Senile Doctor Hardware/Software Problems, Bugs 22 11th June 2002 00:15

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


All times are GMT +1. The time now is 20:53.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO