It appears you have not yet registered with our community. To register please click here...

 
Go Back [M] > Hardware Madness > Hardware/Software Problems, Bugs
[Dutch] Hulp met Acces gevraagd [Dutch] Hulp met Acces gevraagd
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


[Dutch] Hulp met Acces gevraagd
Closed Thread
 
Thread Tools
Old 16th November 2004, 15:11   #1
tomswaelen
 
Posts: n/a
Default [Dutch] Hulp met Acces gevraagd

Wat ik eigenlijk wil maken is dit:

de uiteindelijke gebruiker mag niets merken van de structuur die erachter ligt (dus de toepassing zou moeten 'gelockt' kunnen worden).

De gebruiker zou bij het openen op een soort van pagina moeten terechtkomen waar hij op knoppen kan klikken waardoor hij weer op andere pagina's komt, en waar dan knoppen opstaan die linken naar een pagina die gegenereerd is door een query (dus een rapport neem ik aan). Op deze pagina zouden de records onder elkaar moeten staan (dus niet zodat je moet klikken om op het volgende record te komen). Dat is eigenlijk het voornaamste. Op elke pagina zouden wel 'Terug'-knoppen moeten komen, maar dat kan ik zelf wel uitvissen, meen ik.

Dus hoe doe ik dit?
 
Old 16th November 2004, 15:15   #2
[M] Reviewer
 
Bosw8er's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 3,711
Bosw8er Freshly Registered
Default

1) makro aanmaken die formulier opendoet en formulier maximaliseert
2) makro "autoexec" noemen
__________________
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that."
Bosw8er is offline  
Old 16th November 2004, 15:27   #3
the maniak
 
Posts: n/a
Default

moet nie eens perse met ne macro, ge kunt ook automatisch een formulier laten openen
en dan kunt ge alle werkbalken enzo ook nog verwijderen, zodat er niks aan de DB kan aangepast worden.

Vraag mij nu nie waar da juist zit, want das 2 jaar geleden da ik acces nog open gehad heb
 
Old 16th November 2004, 15:34   #4
[M] Reviewer
 
Bosw8er's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 3,711
Bosw8er Freshly Registered
Default

Quote:
Originally posted by the maniak
en dan kunt ge alle werkbalken enzo ook nog verwijderen, zodat er niks aan de DB kan aangepast worden.
op 2 sec te omzeilen, maar dat is nu eenmaal access
__________________
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that."
Bosw8er is offline  
Old 16th November 2004, 16:40   #5
agent #2
 
Posts: n/a
Default

Extra --> Opstarten

Daar kan je vanallerlei opties afvinken voor bij het opstarten

Of je kan er ook een MDE bestand van maken. Extra --> Databasehulpprogramma's --> MDE bestand maken.
 
Closed Thread


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rekenen met dB of dB(A) 187(V)URD@ FAQ / INFO / HOW-TO 1 10th February 2009 13:05
[TK]ServerCase Coolermaster ATC-S4000 SX1 MET Rail-kit vegeta For Sale 4 26th October 2006 18:38
Need some personal help [dutch] rowieke Hardware Overclocking and Case Modding 5 6th July 2006 23:17
2U RACK case (met 2x PSU) BlackRabbit For Sale 6 2nd November 2004 21:44
kfplan7: Een lan met sfeer voor 130 gamers! Muse Lan Parties 2 7th May 2004 11:19
Probs met stock koeler AMD wutske Air - Water - Peltier - Phase Change - LN2 Cooling Projects 14 23rd February 2004 01:34
tk amd 2400+ systeem met gratis 15" scherm maro For Sale 0 9th October 2003 18:58
laden van os [Dutch] Tarsius Hardware/Software Problems, Bugs 4 31st May 2003 09:55
volledig systeem met alles erop en eraan T33J4Y For Sale 3 8th February 2003 22:57
probleem met svcd lazybones Hardware/Software Problems, Bugs 4 9th December 2002 12:06

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


All times are GMT +1. The time now is 06:29.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO