It appears you have not yet registered with our community. To register please click here...

 
Go Back [M] > Hardware Madness > Hardware Overclocking and Case Modding
HWBot chitchat: OCTB to the TOP HWBot chitchat: OCTB to the TOP
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


HWBot chitchat: OCTB to the TOP
Closed Thread
 
Thread Tools
Old 2nd February 2009, 19:58   #391
[M] Reviewer
 
Join Date: Nov 2004
Location: Waregem
Posts: 6,466
Massman Freshly Registered
Default

I'll be updating my laptop now :-).

DDR2 is DIRTCHEAP!! 2x3GB, here I come
__________________
Massman is offline  
Old 2nd February 2009, 20:16   #392
Madshrimp
 
jmke's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: 7090/Belgium
Posts: 79,001
jmke has disabled reputation
Default

set up a RAM disk for temporary files of Windows, Browser, etc to make it all fly
Attached Files
File Type: zip ramdisk.zip (135.8 KB, 4 views)
__________________
jmke is offline  
Old 2nd February 2009, 22:42   #393
[M] Reviewer
 
thorgal's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,887
thorgal Freshly Registered
Default

Installed E8600 + DFI P45

What a disappointment: cannot get the cpu up to 4Ghz at all, not over 450FSB after 3 nights of work. CPU temp sensor seems to be stuck as well, readings are all over the place (@ 17C and NOT moving under load).... Will sell this lot asap, costly joke
__________________




Last edited by thorgal : 2nd February 2009 at 22:45.
thorgal is offline  
Old 2nd February 2009, 22:44   #394
[M] Reviewer
 
geoffrey's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 4,127
geoffrey Fully Registeredgeoffrey Fully Registeredgeoffrey Fully Registeredgeoffrey Fully Registeredgeoffrey Fully Registeredgeoffrey Fully Registeredgeoffrey Fully Registeredgeoffrey Fully Registered
Default

Still have some stuff here which I'm not using ATM, you can always lend it.
__________________

geoffrey is offline  
Old 2nd February 2009, 22:54   #395
[M] Reviewer
 
Join Date: Nov 2004
Location: Waregem
Posts: 6,466
Massman Freshly Registered
Default

Quote:
Originally Posted by thorgal View Post
Installed E8600 + DFI P45

What a disappointment: cannot get the cpu up to 4Ghz at all, not over 450FSB after 3 nights of work. CPU temp sensor seems to be stuck as well, readings are all over the place (@ 17C and NOT moving under load).... Will sell this lot asap, costly joke
Seriously? You either have a very sucky motherboard/bios or are doing something wrong. Mine did 500FSB at the absolute lowest voltages.

Can you share some of your bios settings (including what bios you're using)?
__________________
Massman is offline  
Old 2nd February 2009, 23:00   #396
[M] Reviewer
 
thorgal's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,887
thorgal Freshly Registered
Default

Quote:
Originally Posted by Massman View Post
Seriously? You either have a very sucky motherboard/bios or are doing something wrong. Mine did 500FSB at the absolute lowest voltages.

Can you share some of your bios settings (including what bios you're using)?
It's the cpu I think... it needs 1.35V to get to 3.8GHz... I've never seen such bad E8600. Stepping is good though

I really really hope I'm doing something wrong. Updating bios now, so can't see which version I was running any more (never checked ) Have to change OS probably as well : still on Vista 64
__________________




Last edited by thorgal : 2nd February 2009 at 23:02.
thorgal is offline  
Old 2nd February 2009, 23:02   #397
[M] Reviewer
 
Join Date: Nov 2004
Location: Waregem
Posts: 6,466
Massman Freshly Registered
Default

What stepping?

I'm a little worried about the 450FSB limit as well
__________________
Massman is offline  
Old 2nd February 2009, 23:09   #398
[M] Reviewer
 
thorgal's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,887
thorgal Freshly Registered
Default

Quote:
Originally Posted by Massman View Post
What stepping?

I'm a little worried about the 450FSB limit as well
Q822A433 ; pack date 08/04/08

500FSB no post at all btw. Can you tell me how much vNB you need for that approx ? And VTT ? Don't think it's that though as I've tried various configs. Almost ready here to throw everythign out of the window, I'm that frustrated
__________________




Last edited by thorgal : 2nd February 2009 at 23:25.
thorgal is offline  
Old 2nd February 2009, 23:21   #399
Madshrimp
 
jmke's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: 7090/Belgium
Posts: 79,001
jmke has disabled reputation
Default

might be Vista x64 hold you back
Stuck at 4GHz with the Phenom II X4 940...
__________________
jmke is offline  
Closed Thread


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Massman bursts into World's TOP 10 Overclockers List at HWbot jmke WebNews 2 16th March 2010 18:12
HWBOT Country Competition - 7 weeks, 7 stages, 7 prizes, 150 competing countries Massman Hardware Overclocking and Case Modding 40 5th November 2009 09:29
HWBOT Announces Country Cup 2009 - All Belgian OCers Report in! jmke WebNews 0 30th October 2009 15:25
Massman hits TOP 50 of HWbot jmke Hardware Overclocking and Case Modding 11 10th March 2009 00:44
ASUS EN9800GTX TOP Graphics Card jmke WebNews 0 27th July 2008 14:26
ASUS EN7600GS TOP Silent Incorporates ReverseCool Technology Fan-less Design jmke WebNews 0 23rd June 2006 10:37
The Fast and The Quiet: ASUS 7800GT Top Silent /2HDTV jmke WebNews 0 22nd May 2006 17:42
hwbot, 18 months later RichBa5tard Hardware Overclocking and Case Modding 23 10th January 2006 07:50

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


All times are GMT +1. The time now is 09:16.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO