It appears you have not yet registered with our community. To register please click here...

 
Go Back [M] > [M] Overclocking Team > General OC-Team Forum
HD3870X2 benchen lukt niet... HD3870X2 benchen lukt niet...
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


HD3870X2 benchen lukt niet...
Closed Thread
 
Thread Tools
Old 2nd August 2008, 23:02   #11
PowerToTheUsers
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Massman View Post
Ik neem aan dat het niet aan de PSU ligt?
Een 9800GX2 was geen probleem, dus een 3870X2 zal ook wel lukken zeker? Het zwarte scherm begint trouwens onmiddellijk.
Het is trouwens zo'n aparte VGA-voeding van Thermaltake. 'k zal eens proberen met mijn OCZ-voeding.
 
Old 2nd August 2008, 23:20   #12
[M] Reviewer
 
Join Date: Nov 2004
Location: Waregem
Posts: 6,465
Massman Freshly Registered
Default

Een 'actief' zwart scherm doet me denken aan en té hoge GPU clock. Kan je eens proberen de kaart te onderklokken en zien wat er gebeurt?
__________________
Massman is offline  
Old 3rd August 2008, 20:26   #13
PowerToTheUsers
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Massman View Post
Een 'actief' zwart scherm doet me denken aan en té hoge GPU clock. Kan je eens proberen de kaart te onderklokken en zien wat er gebeurt?
Hmmmmm... AtiTool start niet (CPU blijft op 25% hangen), en CCC-Overdrive kan niet lager dan 850. Maar met crossfireX uitgeschakeld (dus met maar 1 GPU) lukt het wel!
Ondertussen de 8.7-final drivers gedownload en geïnstalleerd, maar nog steeds hetzelfde.
Ook eens op een andere DVI-aansluiting aangesloten, still the same :'(

'k ga mijn P5B Deluxe eens bovenhalen, misschien dat het aan de combinatie mobo-gpu ligt?
 
Old 17th August 2008, 16:44   #14
PowerToTheUsers
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by PowerToTheUsers View Post
'k ga mijn P5B Deluxe eens bovenhalen, misschien dat het aan de combinatie mobo-gpu ligt?
Sill the same... Iemand nog een idee? Of iemand uit het Antwerpse die eens op zijn moederbord wil proberen?
 
Old 18th August 2008, 17:42   #15
[M] Reviewer
 
Join Date: Nov 2004
Location: Waregem
Posts: 6,465
Massman Freshly Registered
Default

Johan, check vanaf morgen iedere dag je postbus .
__________________
Massman is offline  
Old 19th August 2008, 21:55   #16
PowerToTheUsers
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Massman View Post
Johan, check vanaf morgen iedere dag je postbus .
Asus Maximus II Formula + QX9650 Stock + 3870X2 stock = 55256 3DM01
Asus Maximus II Formula + QX9650 Stock + 2x 3870X2 stock = ???

Hoe krijg ik die twee kaarten (4 GPU's) in Crossfire? Ik heb ze verbonden met een crossfire-bridge, geprobeerd met monitor op 1e kaart en 2e kaart. Ik kan in het CCC wel CrossfireX aan- of uitvinken, maar volgens GPU-z heeft dat enkel invloed op één kaart: dus 2 GPU's of 1 GPU. Ook aan de 3D01-score te zien heeft dat weinig invloed. In het BIOS vind ik niets van "enable crossfire ofzo".
OS is XPsp2, driver is 8.7. Heb ik nog iets nodig om crossfire met 4 GPU's aan de praat te krijgen?
 
Old 19th August 2008, 22:04   #17
Madshrimp
 
jmke's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: 7090/Belgium
Posts: 78,739
jmke has disabled reputation
Default

Quote:
OS is XPsp2, driver is 8.7.
Windows XP only supports up to 2 cards in SLI/CF for more you need Vista.
__________________
jmke is offline  
Old 19th August 2008, 22:10   #18
PowerToTheUsers
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by jmke View Post
Windows XP only supports up to 2 cards in SLI/CF for more you need Vista.
Ah, I didn't know that... So I'll be installing Vista tomorrow.

The score with Crossfire disabled is 50497 3DM01, so it seems this will be really CPU depending.
 
Old 20th August 2008, 06:24   #19
[M] Reviewer
 
Join Date: Nov 2004
Location: Waregem
Posts: 6,465
Massman Freshly Registered
Default

3Dmark01 is echt een cpu bench, dus verhoog de cpu en je score zal fantastisch schalen.
__________________
Massman is offline  
Old 20th August 2008, 09:23   #20
Madshrimp
 
jmke's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: 7090/Belgium
Posts: 78,739
jmke has disabled reputation
Default

I first thought (hoped) too that 2+ GPUs would be supported in XP, but alas.
__________________
jmke is offline  
Closed Thread


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HIS Radeon HD3870X2 jmke WebNews 0 25th February 2008 12:58
mijn pc boot niet meer uliXes Hardware/Software Problems, Bugs 38 19th September 2003 23:38
Probleempje , pc start niet altijd op van de eerste keer AMD'er Hardware/Software Problems, Bugs 6 29th July 2003 18:50
EMIII 3 pc's checken over netwerk, het wil maar niet lukken Roswell Site & Forum Feedback - Folding@Home 3 12th March 2003 11:08
tbird 1.2 boot niet als 1.2 biCker Hardware/Software Problems, Bugs 18 3rd January 2003 10:59
ocen lukt niet zo goed lazybones Hardware Overclocking and Case Modding 22 16th December 2002 22:05
Nog iemand bij wie de OC niet goed lukt... ChAoS Overlord Hardware Overclocking and Case Modding 10 15th December 2002 16:08
linker box achteraan werkt niet (dtt2200) Horla Hardware/Software Problems, Bugs 0 6th August 2002 00:07
gvd, nature test wil niet runnen! biCker General OC-Team Forum 7 31st May 2002 00:05

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


All times are GMT +1. The time now is 05:46.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO