It appears you have not yet registered with our community. To register please click here...

 
Go Back [M] > Hardware Madness > Hardware/Software Problems, Bugs
Leadtek Winfast A 350 Ultra TDH MyVIVO Problem?? Leadtek Winfast A 350 Ultra TDH MyVIVO Problem??
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


Leadtek Winfast A 350 Ultra TDH MyVIVO Problem??
Closed Thread
 
Thread Tools
Old 9th January 2004, 00:21   #1
Juve74
 
Posts: n/a
Default Leadtek Winfast A 350 Ultra TDH MyVIVO Problem??

I just purchased the Leadtek Winfast A 350 Ultra TDH MyVIVO 256 MB (GForce 5900 Ultra) graphic card and I am impressed by the card.

However I am not sure my Hardware monitoring is functioning as it should. The card and all its functions are working fine, but when I call up the "Display Hardware monitor" options, the voltage + the speed of the fans are NOT being shown. That is, fan speed and voltage level are blank and not being recorded. The winfox II utility only reports GPU core as well as ambient temperature.

MY QUESTION: Is that normal so? Any reason for this? The card DOES support Hardware Monitor in full doesn' it? Is this a software problem perhaps? I installed Winfox II out of the supplied CD, even tried updating it and still nothing. I have the latest VIA + Nvidia drivers so software wise it should all be fine.

I would greatly appreciate to hear of anybody's experience with this or similar card or any other suggestions, which are very weclome. Or please let me know what I can do to solve this issue.

Appreciate your help people. THANKS. Cheers.
 
Old 11th January 2004, 16:33   #2
0raclé
 
Posts: n/a
Default

Hi i have the exact same card as you. My hardware monitor also doesn't show the voltage or fan speed. I don't have an answer as to why though.

Have you benchmarked you card much? I was wondering how it does on ur PC i think my card under performs quite a bit and can't figure out why. What does your system score like with 3D Mark 2001 SE? I only get about 14,000 marks.
 
Closed Thread


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Leadtek WinFast PX8600 GT TDH HDMI, Simply Connect then You Got a Multimedia Center jmke WebNews 0 29th September 2007 23:23
Leadtek Launches WinFast PX8400 GS TDH Silent Video Card jmke WebNews 0 21st August 2007 09:22
Leadtek WinFast 7950 GX2 TDH jmke WebNews 0 21st June 2006 13:29
Leadtek WinFast PX7800GTX TDH MyVIVO Extreme Sidney WebNews 0 9th March 2006 08:42
Leadtek WinFast PX7800GT TDH MyVIVO Extreme SLI Sidney WebNews 0 20th September 2005 05:32
Leadtek WinFast PX6800 GT TDH jmke WebNews 0 28th February 2005 14:00
Leadtek WinFast A400 TDH (GeForce 6800) review Da_BoKa WebNews 0 30th November 2004 13:52
Leadtek WinFast A400 Ultra TDH: GeForce 6800 Ultra Review Sidney WebNews 0 10th October 2004 22:34
Leadtek WinFast A400 Ultra TDH (GeForce 6800 Ultra) jmke WebNews 0 27th September 2004 14:19
Leadtek WinFast A400 Ultra TDH Graphics Card Review jmke WebNews 0 2nd September 2004 10:20

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


All times are GMT +1. The time now is 04:45.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO