It appears you have not yet registered with our community. To register please click here...

 
Go Back [M] > Madshrimps > Site & Forum Feedback - Folding@Home
Thank You [M]adshrimps Thank You [M]adshrimps
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


Thank You [M]adshrimps
Closed Thread
 
Thread Tools
Old 1st November 2002, 23:22   #1
Dirty Harry
 
Posts: n/a
Default Thank You [M]adshrimps

Woke up this morning after a hard night out. Put my pc on (was in a second awake - V7 u know), sjecked out hotmail and saw New Message at Madshrimps.
Oh my god, could it be, clicked on the link, and saw that I've won?!!!

I want to thank [M] - crew who made this possible, and if i see you guys at m2, I own you guys a beer

When the swiftec is installed I'll make a little revieuw and post it here. Just for making jealous guys pissed


Mucho Grašias
 
Old 2nd November 2002, 07:20   #2
[M] Reviewer
 
The Senile Doctor's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: wherever the doom is
Posts: 3,171
The Senile Doctor Freshly Registered
Default

enjoy it.

don't crush any cores, it's friggin heavy
__________________
OC-2-the-death
Where the Reverend is doing his Magick, all mortals be silent
Doom over the world
The Senile Doctor is offline  
Old 2nd November 2002, 12:27   #3
Madshrimp
 
jmke's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: 7090/Belgium
Posts: 78,739
jmke has disabled reputation
Default

Hope you'll enjoy it!
watch your postal box closely (or something like that)
__________________
jmke is offline  
Old 16th November 2002, 12:01   #4
Dirty Harry
 
Posts: n/a
Default

Here a little review/report.
I recieved the hs yesterday, so I decided to install the hs instead of getting loaded. :grr:
Installed the hs last night, put my pc toghether and pressed start.
Guess what happend, just nothing. I thought I was going to freak out, went to bed around 02.00hrs, woke up 4 hours later, started to get my pc on the run, but nothing.
2 hours later, I came to the conclusion that I busted my mobo for the 2nd time.
Informed with Tones and Comtech for a new mobo, and bid on a tread on ShrimpCity.

An hour ago, i reinstalled everything, and started from square one, and it worked.
But dont ask me what I did wrong, or how I solved it.

Little review.

Amd xp2000+
idle: 31░(
stressed: 33░(

Amd xp2000+@1925mhz
idle: 34░(
stressed: 38░(

I never got my proc higher with my Volc 7+, so I think I should get much more out of my proc with my swiftech.
My temps are quit allright to, but I still have to put 2 papst fans in my case.

So thx again guys
 
Old 16th November 2002, 17:29   #5
Madshrimp
 
jmke's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: 7090/Belgium
Posts: 78,739
jmke has disabled reputation
Default

sorry to hear about the mobo

maybe we should rename it to Alpha/mobo killer heatsink?

get a Delta 80mm 5400RPM on that Swiftech and you'll get temps that come very close to watercooling
__________________
jmke is offline  
Old 16th November 2002, 18:00   #6
Dirty Harry
 
Posts: n/a
Default

Yeah, I was thinking about that, but Delta's sure make alot of noise, so I'm just gonne enjoy the silence.
Later I will concider a Delta or Sunon
But for the time being, I have no urge for it
 
Old 25th November 2002, 18:08   #7
Dirty Harry
 
Posts: n/a
Default

I noticed that my temps are much higher then before, its still the same fan on it and nothing is changed?
Could it be that my hs is a little of the proc or to thight on the proc?
 
Old 15th December 2002, 09:23   #8
[M] Reviewer
 
The Senile Doctor's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: wherever the doom is
Posts: 3,171
The Senile Doctor Freshly Registered
Default

how's your temps now?
__________________
OC-2-the-death
Where the Reverend is doing his Magick, all mortals be silent
Doom over the world
The Senile Doctor is offline  
Old 15th December 2002, 10:57   #9
Madshrimp
 
jmke's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: 7090/Belgium
Posts: 78,739
jmke has disabled reputation
Default

back to normal after he reattached the heatsink & removed the extra conductive grease
__________________
jmke is offline  
Old 15th December 2002, 18:07   #10
Dirty Harry
 
Posts: n/a
Default

Now at 1800mhz
idle: 35░C
stressed:39░C

at 1900mhz
idle: 38░C
stressed:42░C

now its really cold in my room, all the door's and windows open, .... ideal roomtemp
something weird is going on, sometimes my temps change.
example: at 1900 he's stressed at 42░C. When I do it an hour later he's a lot cooler.

Sometimes I get him stable at 1925, and the other time he wouldn't be stable at 1875.

WEIRD

Can any1 explain this
 
Closed Thread


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Arctic Cooling ATI Silencer 1 Review: Retro Chilling jmke Articles & Howto's 2 21st June 2005 13:43
[M]adShrimps Wallpaper jASjE Off-Topic Hangout 28 9th October 2002 08:27
Thank You [M]adshrimps!!! Da`Hitch Site & Forum Feedback - Folding@Home 2 23rd September 2002 19:14

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


All times are GMT +1. The time now is 05:24.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO