It appears you have not yet registered with our community. To register please click here...

 
Go Back [M] > Madshrimps > Site & Forum Feedback - Folding@Home
RC-5 turns my pc on :) RC-5 turns my pc on :)
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


RC-5 turns my pc on :)
Closed Thread
 
Thread Tools
Old 9th June 2002, 20:14   #1
Anthroplast
 
Posts: n/a
Default RC-5 turns my pc on :)

while the rc-5 client is running, my cpu temps go up! to 62c
c'ant I limit the cpu usage so it keeps things in a safe region?
 
Old 9th June 2002, 21:01   #2
Magnum_
 
Posts: n/a
Default

win2K => ctrl+alt+del => processes => find the program => set priority => lowest


something like that should do the trick

on the otherhand : you oughta make sure your pc can run at a temperature below 55 C in stressed conditions
 
Old 9th June 2002, 21:15   #3
jASjE
 
Posts: n/a
Default

idd.. when you're rc5 clients makes your cpu go 60C +, you should get these temps when gaming too..
Decent cooling, tronicboy, decent cooling
 
Old 10th June 2002, 13:57   #4
Anthroplast
 
Posts: n/a
Default

aye, need some casefans in the near future
 
Old 10th June 2002, 15:13   #5
[M] Reviewer
 
Join Date: May 2002
Posts: 1,543
DUR0N Freshly Registered
Default

Quote:
Originally posted by Anthroplast
aye, need some casefans in the near future
hh, casefans might not do the trick... an Alpha PAL would (vulcano just isen't that good )
DUR0N is offline  
Old 10th June 2002, 15:14   #6
beki
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally posted by Magnum_
win2K => ctrl+alt+del => processes => find the program => set priority => lowest


something like that should do the trick

on the otherhand : you oughta make sure your pc can run at a temperature below 55 C in stressed conditions

doensn't make a difference, cause the client is always running in lowest mode unless you change it.
 
Old 10th June 2002, 17:28   #7
[M] Reviewer
 
Gamer's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 4,587
Gamer Freshly Registered
Default

decent cooling my friend
take some time to put fans in your case...
Gamer is offline  
Old 16th June 2002, 16:35   #8
Anthroplast
 
Posts: n/a
Default

mjah, case is built into my vurniture. need to make some blowholes in that wodden thing too

ow yeah, have fond an option in the rc-5 client where you can specify the temp threshold
 
Old 16th June 2002, 16:53   #9
beki
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally posted by Anthroplast
vurniture.
furniture isn't it?

that's a cool option only problem is when you have 3 temp sensors, which one it reads (haven't found an option to choose what sensor yet)
 
Old 17th June 2002, 11:44   #10
Anthroplast
 
Posts: n/a
Default

all spelling errors are Me




i'm just wasted....exams'n stuff
 
Closed Thread


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Membrane That Turns Any Surface Into a Touchscreen jmke WebNews 1 3rd February 2010 16:19
UNITEK adapter turns SATA into USB 3.0 jmke WebNews 0 30th December 2009 09:25
Google turns audio into Text with GAudi jmke WebNews 2 18th September 2008 19:51
Intel turns 40 jmke WebNews 1 19th July 2008 09:44
Happy birthday, x86! An industry standard turns 30 jmke WebNews 6 9th June 2008 19:23
The Smiley Face Turns 25 :-) jmke WebNews 2 25th September 2007 18:55
Tyrael turns 21yrs! Time for a new gaming-rigg! Tyrael General Madness - System Building Advice 51 4th May 2006 12:06
IBM Research turns 60 Sidney WebNews 0 13th October 2005 18:49

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


All times are GMT +1. The time now is 22:50.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO