It appears you have not yet registered with our community. To register please click here...

 
Go Back [M] > Madshrimps > Site & Forum Feedback - Folding@Home
Problems getting new WU's Problems getting new WU's
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


Problems getting new WU's
Closed Thread
 
Thread Tools
Old 13th July 2004, 09:28   #11
Madshrimp
 
jmke's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: 7090/Belgium
Posts: 78,768
jmke has disabled reputation
Default

problem still persists

[06:48:13] + Attempting to get work packet
[06:48:13] - Connecting to assignment server
[06:48:13] + Could not authenticate Assignment Server response
[06:48:13] + Couldn't get work instructions.
[06:48:13] - Error: Attempt #34 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
__________________
jmke is offline  
Old 13th July 2004, 12:10   #12
Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 923
187(V)URD@ Freshly Registered
Default

I also got that @ school once.

Install it , copy it on a different location and try to run it then.
After a few times , mine worked.
__________________
AMD Opteron 146@3ghz H2O Storm | DFI NF4 Ultra-D | 2*512MB Gskill LE | X800GTO˛@X850XT-PE | 2*250GB Hitachi | Modded Aopen H600B| Seasonic 600W | MX510@450HZ | 19\" TFT BenQ 937s+ |3DMARK2001
AMD XP2400+@2600+ | Epox 8rda+ | 2*256 Twinmos BH5 | Club3D 9600Pro | Maxtor 80GB + 200GB | server + moviestation |
187(V)URD@ is offline  
Old 13th July 2004, 12:25   #13
Madshrimp
 
jmke's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: 7090/Belgium
Posts: 78,768
jmke has disabled reputation
Default

none of the 7+ PC's here can get new units, installed and reinstalled about a dozen times now :/
__________________
jmke is offline  
Old 13th July 2004, 12:29   #14
kr15t0f
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally posted by jmke
none of the 7+ PC's here can get new units, installed and reinstalled about a dozen times now :/
very strange idd, and you can connect to internet etc? firewall accept? I don't think you forgot something like that, so it's very strange.
 
Old 13th July 2004, 13:12   #15
Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 923
187(V)URD@ Freshly Registered
Default

see in the logs when your fah doesn't download anymore , like last yesterday around 7.35h or smthing and maybe you can work it out or find the problem.

I just copied my folding@home folder and runned it on a other partition disk and that worked for me.

I hope you can fix it.
__________________
AMD Opteron 146@3ghz H2O Storm | DFI NF4 Ultra-D | 2*512MB Gskill LE | X800GTO˛@X850XT-PE | 2*250GB Hitachi | Modded Aopen H600B| Seasonic 600W | MX510@450HZ | 19\" TFT BenQ 937s+ |3DMARK2001
AMD XP2400+@2600+ | Epox 8rda+ | 2*256 Twinmos BH5 | Club3D 9600Pro | Maxtor 80GB + 200GB | server + moviestation |
187(V)URD@ is offline  
Old 13th July 2004, 16:52   #16
Maddy
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally posted by jmke
none of the 7+ PC's here can get new units, installed and reinstalled about a dozen times now :/
I assume that you can use mozilla/internet explorer ?
 
Old 13th July 2004, 17:03   #17
Madshrimp
 
jmke's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: 7090/Belgium
Posts: 78,768
jmke has disabled reputation
Default

inet through proxy is working perfectly. getting new WU's since monday is impossible.. it's possible they started block port 8080, but I have no clue :/
__________________
jmke is offline  
Old 13th July 2004, 19:16   #18
Maddy
 
Posts: n/a
Default

Maybe you should try http tunneling, just to check if thats the problem offcourse

http tunnel
Code Guru
 
Old 13th July 2004, 19:48   #19
Madshrimp
 
jmke's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: 7090/Belgium
Posts: 78,768
jmke has disabled reputation
Default

thanks! I'll try it out tomorrow!
__________________
jmke is offline  
Old 14th July 2004, 11:24   #20
Madshrimp
 
jmke's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: 7090/Belgium
Posts: 78,768
jmke has disabled reputation
Default

I got it to work after installing 2 custom softwares thanks to http://www.overclockers.com.au/folding/HTTP%20Proxy.htm

and the HTTP Tunnel proggy from Maddy

unfortunately the client no longer runs hidden and it's quite a bugger to install + HTTP tunnel soft is not free.. blah!

anywhooo.. this reduces the amount of PC's I can use for F@H here to.. 2 I'm afraid :/

but looking at the stats since Sunday evening when the PC@work stopped folding, it seems output has not lowered that much.. if any.. http://www.foldingatwork.com/team.jsp?teamID=37249

making me believe that I need to manually upload the finished WU's at work every day.. which is quite a bore at 16kb/s


ah yes.. btw, cheapest HTTP Tunnel license limits transfer speeds to 1.5kb/s ...
__________________
jmke is offline  
Closed Thread


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Samsung hard drive problems with Abit AX8 motherboard Angel Blue01 Hardware/Software Problems, Bugs 1 1st July 2009 10:27
Nvidia Problems Hit HP Desktops jmke WebNews 0 14th October 2008 21:29
Flash Player Problems and Fixes Guide Sidney WebNews 0 20th December 2007 05:59
problems with new X2 rig mentalcrisis00 Hardware/Software Problems, Bugs 3 3rd March 2006 21:07
Internet connection problems wutske General Madness - System Building Advice 1 29th October 2005 11:17
Corsair TwinX 1024mb 3200XL stability problems? Lucky_Luciano Hardware/Software Problems, Bugs 14 22nd November 2004 23:08
Problems kr15t0f Site & Forum Feedback - Folding@Home 2 28th August 2004 18:34
Intel aware of Pentium 4 heat problems jmke WebNews 2 18th April 2004 02:17
resolving network problems TeuS Hardware/Software Problems, Bugs 1 19th March 2004 04:07
Some really odd problems & f*cked up performance teki Hardware/Software Problems, Bugs 8 27th November 2003 16:22

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


All times are GMT +1. The time now is 01:45.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO