It appears you have not yet registered with our community. To register please click here...

 
Go Back [M] > Madshrimps > Site & Forum Feedback - Folding@Home
Problems Problems
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


Problems
Closed Thread
 
Thread Tools
Old 28th August 2004, 17:10   #1
kr15t0f
 
Posts: n/a
Problems

got some problems with fah

I cant get new WU's

[12:26:33] Completed 960000 out of 1000000 steps (96)
[12:30:33] Writing local files
[12:30:33] Completed 970000 out of 1000000 steps (97)
[12:34:33] Writing local files
[12:34:33] Completed 980000 out of 1000000 steps (98)
[12:38:33] Writing local files
[12:38:33] Completed 990000 out of 1000000 steps (99)
[12:42:32] Writing local files
[12:42:32] Completed 1000000 out of 1000000 steps (100)
[12:42:32] Writing final coordinates.
[12:42:32] Past main M.D. loop
[12:43:32]
[12:43:32] Finished Work Unit:
[12:43:32] - Reading up to 81792 from "work/wudata_00.arc": Read 81792
[12:43:32] - Reading up to 179740 from "work/wudata_00.xtc": Read 179740
[12:43:32] goefile size: 0
[12:43:32] logfile size: 21958
[12:43:32] Leaving Run
[12:43:32] - Writing 297494 bytes of core data to disk...
[12:43:32] ... Done.
[12:43:32] - Shutting down core
[12:43:32]
[12:43:32] Folding@home Core Shutdown: FINISHED_UNIT
[12:43:35] CoreStatus = 64 (100)
[12:43:35] Sending work to server


[12:43:35] + Attempting to send results
[12:43:35] Couldn't send HTTP request to server (wininet)
[12:43:35] + Could not connect to Work Server (results)
[12:43:35] (171.64.122.124:8080)
[12:43:35] - Error: Could not transmit unit 00 (completed August 28). Keeping unit in queue.


[12:43:35] + Attempting to send results
[12:43:39] Couldn't send HTTP request to server (wininet)
[12:43:39] + Could not connect to Work Server (results)
[12:43:39] (171.64.122.124:8080)
[12:43:39] - Error: Could not transmit unit 00 (completed August 28). Keeping unit in queue.


[12:43:39] + Attempting to send results
[12:48:39] Couldn't send HTTP request to server (wininet)
[12:48:39] + Could not connect to Work Server (results)
[12:48:39] (171.64.122.124:8080)
[12:48:39] - Error: Could not transmit unit 00 (completed August 28). Keeping unit in queue.
[12:48:39] - Preparing to get new work unit...
[12:48:39] + Attempting to get work packet
[12:48:39] - Connecting to assignment server
[12:50:30] - Successful: assigned to (171.64.122.124).
[12:50:30] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[12:50:30] Loaded queue successfully.
[12:55:30] Couldn't send HTTP request to server (wininet)
[12:55:30] + Could not connect to Work Server
[12:55:30] - Error: Attempt #1 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[12:55:47] + Attempting to get work packet
[12:55:47] - Connecting to assignment server
[12:55:52] - Successful: assigned to (171.64.122.124).
[12:55:52] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[12:55:52] Loaded queue successfully.
[13:00:52] Couldn't send HTTP request to server (wininet)
[13:00:52] + Could not connect to Work Server
[13:00:52] - Error: Attempt #2 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[13:01:16] + Attempting to get work packet
[13:01:16] - Connecting to assignment server
[13:01:20] - Successful: assigned to (171.64.122.124).
[13:01:20] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[13:01:20] Loaded queue successfully.
[13:06:20] Couldn't send HTTP request to server (wininet)
[13:06:20] + Could not connect to Work Server
[13:06:20] - Error: Attempt #3 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[13:06:42] + Attempting to get work packet
[13:06:42] - Connecting to assignment server
[13:06:46] - Successful: assigned to (171.64.122.124).
[13:06:46] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
[13:06:46] Loaded queue successfully.
[13:11:46] Couldn't send HTTP request to server (wininet)
[13:11:46] + Could not connect to Work Server
[13:11:46] - Error: Attempt #4 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.

allready remover queue.dat and the work folder, but problem stays.
 
Old 28th August 2004, 17:18   #2
[M] Reviewer
 
Join Date: May 2002
Posts: 1,202
BlackRabbit Freshly Registered
Default

It's been like this all day
BlackRabbit is offline  
Old 28th August 2004, 17:34   #3
[M] Reviewer
 
Join Date: May 2002
Posts: 1,202
BlackRabbit Freshly Registered
Default

I think the problems are solved.

Restart console and you'll prolly be folding again
BlackRabbit is offline  
Closed Thread


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Samsung hard drive problems with Abit AX8 motherboard Angel Blue01 Hardware/Software Problems, Bugs 1 1st July 2009 09:27
Nvidia Problems Hit HP Desktops jmke WebNews 0 14th October 2008 20:29
Study Finds Health Problems from Wind Farms jmke WebNews 0 14th August 2008 17:04
Flash Player Problems and Fixes Guide Sidney WebNews 0 20th December 2007 04:59
quake 4 problems mentalcrisis00 Hardware/Software Problems, Bugs 3 29th August 2006 21:30
Internet connection problems wutske General Madness - System Building Advice 1 29th October 2005 10:17
Corsair TwinX 1024mb 3200XL stability problems? Lucky_Luciano Hardware/Software Problems, Bugs 14 22nd November 2004 22:08
Intel aware of Pentium 4 heat problems jmke WebNews 2 18th April 2004 01:17
resolving network problems TeuS Hardware/Software Problems, Bugs 1 19th March 2004 03:07
Some really odd problems & f*cked up performance teki Hardware/Software Problems, Bugs 8 27th November 2003 15:22

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


All times are GMT +1. The time now is 18:41.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO