It appears you have not yet registered with our community. To register please click here...

 
Go Back [M] > Madshrimps > Site & Forum Feedback - Folding@Home
Probleem met electron microscope Probleem met electron microscope
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


Probleem met electron microscope
Closed Thread
 
Thread Tools
Old 5th December 2002, 19:29   #1
Kermit
 
Posts: n/a
Default Probleem met electron microscope

Ik gebruik dit handige programmatje om men pc's in het oog te kunnen houden terwijl ze aan het folden zijn. Als je rechts klikt op je icoontje ervan in je systray kan je de optie invisible ofzo aanklikken. Nu had ik dat gedaan, maar ik krijg op geen enkele manier het programma nog te zien. Het draait wel degelijk (te zien in mijn processes). Heb ongeveer alles geprobeerd : via task manager te openen, reinstall, regcleaner, ... Telkens ik het opstart zie ik gewoon niks :/
Weet iemand de oplossing voor dit toch wel ambetante probleem?
Dank bij voorbaat.
 
Old 5th December 2002, 19:37   #2
KrewtenŽ
 
Posts: n/a
Default

Gewoon int register heel die mpa van da prog deleten , derna zede wel al die instellingen kwijt maar het werkt terug ?

heb ook zoiets gehad
 
Old 5th December 2002, 19:48   #3
[M] Reviewer
 
Join Date: May 2002
Posts: 260
Jay-Jay Freshly Registered
Default

Ook een vraagje over dat progie. Mijn pc's staan verspreid over half België. Hoe kan ik deze in godsnaam dan monitoren vanachter mijn thuis-pc?
2 ervan hebben een rechtstreekse i-net connectie, dus dynamic ip. 5 anderen zitten in een bedrijfsnetwerk: 1 hiervan rechtstreeks achter de eerste router, en de andere 4 in twee verschillende domeinen, 1 firewall en 2 routers verder.
Any idea's of moet ik echt met vpn gaan werken eer ik hier aan kan?
Jay-Jay is offline  
Old 5th December 2002, 20:20   #4
PlayboY
 
Posts: n/a
Default

ah? Is dit om de verschillende pc's die folden in een netwerk bij te houden ? Kan iemand daar eens een link van geven pls?

merci
 
Old 5th December 2002, 20:21   #5
[M] Reviewer
 
Join Date: May 2002
Posts: 1,343
TerAngreal Freshly Registered
Default

was daarnet over zelfde probleem aan t denken ... misschien langs een FTP werken en zo locatie fahcore.exe bepalen ?
TerAngreal is offline  
Old 5th December 2002, 20:21   #6
[M] Reviewer
 
Bosw8er's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 3,711
Bosw8er Freshly Registered
Default

EM - server downloaden om je specs op html te publiceren.
Ga dan eens kijken in de opties van EM (microscoop klikken en bladeren via pijltjes bovenaan) en pas je pagina aan.

KDfold kan dat ook, voorbeeld : http://frodobunny.net/view.html

Alle links zijn voorhanden in het info - gedeelte.

Ik heb EM op de gateway van m'n werk gezet en via VPN ga ik kijken, nog geen tijd gehad op html te installeren.

Succes !
__________________
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that."
Bosw8er is offline  
Old 5th December 2002, 21:02   #7
Kermit
 
Posts: n/a
Default

Dat proggie blijft dus onzichtbaar :/ Na regcleaner + zelf alles uit de registr gesmeten te hebben wilt het nog altijd niet lukken.
Al die folders van Nico Mak (of iets in die aard) hadden er mee te maken, zijn er misschien nog anderen waar ik overgekeken heb Krewten?
 
Old 5th December 2002, 21:07   #8
PlayboY
 
Posts: n/a
Default

Heb het ondertussen al gevonden.
Maar hoe voeg ik andere computers toe van men netwerk?

merci
 
Old 5th December 2002, 21:20   #9
KrewtenŽ
 
Posts: n/a
Default

Bij mij stond EM onder
regedit => HKEY_CURRENT_USER\Software\VB and VBA Program Settings\EM3

en andere pc's uit u netwerk derbij voegen doen ik gewoon door die folding map op delen te zetten
 
Old 5th December 2002, 22:34   #10
Kermit
 
Posts: n/a
Default

tnx a lot, daar kon ik inderdaad de stealth setting veranderen

En voor pc's uit een netwerk toe te voegen : gewoon map sharen, en daar naar toe linken.
 
Closed Thread


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
evga 680i met memory probleem skulstation Hardware/Software Problems, Bugs 11 22nd September 2009 22:22
Rekenen met dB of dB(A) 187(V)URD@ FAQ / INFO / HOW-TO 1 10th February 2009 13:05
[TK]ServerCase Coolermaster ATC-S4000 SX1 MET Rail-kit vegeta For Sale 4 26th October 2006 18:38
Probs met stock koeler AMD wutske Air - Water - Peltier - Phase Change - LN2 Cooling Projects 14 23rd February 2004 01:34
Raar graphics probleem. FreeStyler Hardware/Software Problems, Bugs 7 15th December 2003 02:22
Probleem met TwinMOS PC3200 512Mb latjes in Dual-Channel NightStalker General Madness - System Building Advice 21 19th September 2003 16:37
geen internet: probleem met dhcp? veder Hardware/Software Problems, Bugs 7 17th April 2003 11:38
volledig systeem met alles erop en eraan T33J4Y For Sale 3 8th February 2003 22:57
probleem met svcd lazybones Hardware/Software Problems, Bugs 4 9th December 2002 12:06
probleem met ABIT TH7-II ModdiN MansoN Hardware/Software Problems, Bugs 18 30th May 2002 16:30

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


All times are GMT +1. The time now is 10:01.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO