It appears you have not yet registered with our community. To register please click here...

 
Go Back [M] > Madshrimps > Site & Forum Feedback - Folding@Home
Folding station failing Folding station failing
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


Folding station failing
Closed Thread
 
Thread Tools
Old 3rd December 2002, 20:04   #1
cR00zIFI><3r
 
Posts: n/a
Default

ik vrees dat ik het moet opgeven...
het draait gewoon niet bij mij...:S niets overclocked, gewoon, alles default...geinstalled en gedraait en toen hij aan 3% ofzo zat..poef, pc uit
als gulder mij misschien zou kunnen helpen...
ino hoort deels thuis op problemen forum...
maar dit is gepaster..
specs: duron 1200, ECS k7S5AL Sis 735, 512 SD-Ram pc133 (timings: SPD-6-3) Geforce 2 MX 400 64MB, winXP...
 
Old 3rd December 2002, 20:10   #2
Madshrimp
 
jmke's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: 7090/Belgium
Posts: 78,689
jmke has disabled reputation
Default

laatste nieuwe BIOS?
drivers ?

hoe warm worD u duron?
__________________
jmke is offline  
Old 3rd December 2002, 20:16   #3
[M] Reviewer
 
Gamer's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 4,587
Gamer Freshly Registered
Default

Quote:
Originally posted by jmke
laatste nieuwe BIOS?
drivers ?

hoe warm word u duron?
is het niet wordt ?

__________________
Gamer is offline  
Old 3rd December 2002, 20:18   #4
cR00zIFI><3r
 
Posts: n/a
Default

BIOS is onlangs geflashed...
drivers...van mobo?? ik denk niet dat er zijn :S
van videokaart ist 40.**

erhm, ik dacht nie zooooo warm...stressed zo'n 47°max
maar ik was gewoon ewa aant surfen, mp3kes aant afspelen stuff lie that en hij viel ineens uit :S
 
Old 3rd December 2002, 20:35   #5
Madshrimp
 
jmke's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: 7090/Belgium
Posts: 78,689
jmke has disabled reputation
Default

noem uw hardware onderdelen eens op, in mooi lijstje

dan merk / type voeding

@Gamer: you are retirererererered , ge komt toch vrijdag hé?
__________________
jmke is offline  
Old 3rd December 2002, 20:42   #6
cR00zIFI><3r
 
Posts: n/a
Default

- AMD Duron 1200Mhz
- ECS K7S5AL Sis 735 chipset
- Tt Vulcano 6 Cu
- Gainward Geforce2 MX-400 64MB
- Maxtor 80GB 7200rpm HD
- Creative SB Audigy platinum
- Pioneer 16/40X DVD
- Plextor 12/10/32A
- floppy
- toetsenbord
- muis
- joystick
- 19" scherm
- 5.1 boxen
da ist zo...

voeding is 350 Watt no-name
kwam met de case...
 
Old 3rd December 2002, 22:30   #7
Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 692
[Bonbon] Freshly Registered
Default

temps en voltages zeggen ook veel
ge kunt een stabiele noname voeding hebben , maar voor t zelfde geld een brol (zoals ik voorhad)
__________________
intelD820 (2*2.8), 1gb ram , 6600gt , lots of hdd
[Bonbon] is offline  
Old 4th December 2002, 08:41   #8
[M] Reviewer/HWBot *****
 
Join Date: May 2002
Posts: 3,344
RichBa5tard Freshly Registered
Default

Post je 5, 12, 3 en vcore lijn eens aub.


Damn, zelfs met supahmod rechten kan ik die grove dt foud in jmkes post niet veranderen
__________________
HTPC (mac osx): Mac Mini | Core Duo 1.6Ghz | 2GB DDR2 | 26\" TFT
Development (mac osx): Macbook | Core 2 2.0Ghz | 4GB DDR2 | 250GB HD
Games (win xp): E2160 @ 2.4Ghz | HD3850 OC | Asrock 4coredual-vsta | 2GB DDR2
RichBa5tard is offline  
Old 4th December 2002, 08:51   #9
Madshrimp
 
jmke's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: 7090/Belgium
Posts: 78,689
jmke has disabled reputation
Default

~243Watt is used
dus het is ofwel door een hardware defect van 1 van je PC onderdelen
ofwel zoals RichBastardt zegd een slechte 5v lijn
__________________
jmke is offline  
Old 4th December 2002, 11:21   #10
cR00zIFI><3r
 
Posts: n/a
Default

+5V: 4.95
+12V: 12.35
+3.3V: 3.23
Vcore: 1.74
afgelezen met speedfan...
 
Closed Thread


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ASUS ROG XG Station officially announced jmke WebNews 1 27th May 2008 13:40
HighSpeed PC Large Original Tech Station jmke WebNews 0 30th May 2007 15:53
ThermalTake PurePower Power Station 520W jmke WebNews 0 17th March 2006 15:47
HighSpeedPC Tech Station jmke WebNews 1 12th March 2006 19:23
HSPC Tech Station Sidney WebNews 0 1st September 2005 01:21
Folding giveaway: Gigabyte GA-SINXP1394 mobo ctgilles Site & Forum Feedback - Folding@Home 80 13th November 2004 19:00
Folding causing screen freezes? Roswell Site & Forum Feedback - Folding@Home 4 18th October 2003 23:43
Xtreme Systems Folding Team reaches two million point milestone! silencer Site & Forum Feedback - Folding@Home 3 10th June 2003 19:14
Folding station 3 needs food :) Gamer Site & Forum Feedback - Folding@Home 3 24th December 2002 01:14
Folding Farms RichBa5tard Site & Forum Feedback - Folding@Home 26 4th December 2002 14:05

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


All times are GMT +1. The time now is 08:37.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO