It appears you have not yet registered with our community. To register please click here...

 
Go Back [M] > Madshrimps > Site & Forum Feedback - Folding@Home
EMIII problems EMIII problems
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


EMIII problems
Closed Thread
 
Thread Tools
Old 22nd August 2004, 18:53   #1
wutske
 
Posts: n/a
Default EMIII problems



Second protein that he shows at 32% : :grum: . I've already updated it to the newest version, tough it kept saying there was an update. The I updated it again and didn't showed there was an update. Now I've completely reinstalled it, but still it hangs at 32%.

Help ?

//edit, forgot to say. I'm using FAH5.0 as a service (FireDeamon)
 
Old 23rd August 2004, 22:16   #2
wutske
 
Posts: n/a
Default

Fixed . I still don't know what caused the problem, but who cares.
My guess about how I fixed (did so many things )
-Shut down F@H and EMIII -Put your Work folder, queue.dat en unitinfo.txt in another folder.
-Start EMIII (should show no wu, no progress)
-Start F@H and let it download a new WU
Now, just make sure that you run F@H with the pause flag, so you could finish the other WU after finishing the one F@H downloaded

Voila
 
Old 24th August 2004, 14:58   #3
wutske
 
Posts: n/a
Default

I think I know what caused the problem, I forgot to shut down EMIII when manualy changing a WU.
Dumb, dumb, dumb
 
Closed Thread


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Nvidia Problems Hit HP Desktops jmke WebNews 0 14th October 2008 21:29
Study Finds Health Problems from Wind Farms jmke WebNews 0 14th August 2008 18:04
Flash Player Problems and Fixes Guide Sidney WebNews 0 20th December 2007 05:59
problems with new X2 rig mentalcrisis00 Hardware/Software Problems, Bugs 3 3rd March 2006 21:07
Internet connection problems wutske General Madness - System Building Advice 1 29th October 2005 11:17
Corsair TwinX 1024mb 3200XL stability problems? Lucky_Luciano Hardware/Software Problems, Bugs 14 22nd November 2004 23:08
very small problem with EMIII kr15t0f Site & Forum Feedback - Folding@Home 6 26th May 2004 12:51
Intel aware of Pentium 4 heat problems jmke WebNews 2 18th April 2004 02:17
resolving network problems TeuS Hardware/Software Problems, Bugs 1 19th March 2004 04:07
Some really odd problems & f*cked up performance teki Hardware/Software Problems, Bugs 8 27th November 2003 16:22

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


All times are GMT +1. The time now is 02:21.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO