It appears you have not yet registered with our community. To register please click here...

 
Go Back [M] > [M] Overclocking Team > General OC-Team Forum
Muehahah Geoffrey has fallen! Muehahah Geoffrey has fallen!
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


Muehahah Geoffrey has fallen!
Closed Thread
 
Thread Tools
Old 12th January 2010, 19:13   #51
[M] Reviewer
 
Gamer's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 4,587
Gamer Freshly Registered
Default

Quote:
Originally Posted by jmke View Post
went from ~79 to 125 points woot
So that's why you updated the server ?
__________________
Gamer is offline  
Old 12th January 2010, 19:33   #52
Madshrimp
 
jmke's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: 7090/Belgium
Posts: 78,578
jmke has disabled reputation
Default

Didn't do nothing or had anything to do with this update
__________________
jmke is offline  
Old 12th January 2010, 19:38   #53
[M] Reviewer
 
Gamer's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 4,587
Gamer Freshly Registered
Default

Sure sure, I believe you
__________________
Gamer is offline  
Old 12th January 2010, 19:40   #54
Madshrimp
 
jmke's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: 7090/Belgium
Posts: 78,578
jmke has disabled reputation
Default

__________________
jmke is offline  
Old 12th January 2010, 19:42   #55
[M] Reviewer
 
Gamer's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 4,587
Gamer Freshly Registered
Default

I know, so there's an opening ?
__________________
Gamer is offline  
Old 12th January 2010, 21:01   #56
Madshrimp
 
jmke's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: 7090/Belgium
Posts: 78,578
jmke has disabled reputation
Default

http://hwbot.org/forum/showthread.php?t=4713
__________________
jmke is offline  
Old 13th January 2010, 18:27   #57
[M] Reviewer
 
Join Date: Nov 2004
Location: Waregem
Posts: 6,465
Massman Freshly Registered
Default

Anyone still owns an old AM2 CPU? Just received my Asrock board and it got shipped with bios P2.60 ... Phenom II is supported from bios P2.80
__________________
Massman is offline  
Old 13th January 2010, 19:09   #58
[M] Reviewer
 
leeghoofd's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 3,133
leeghoofd Fully Registeredleeghoofd Fully Registeredleeghoofd Fully Registeredleeghoofd Fully Registeredleeghoofd Fully Registeredleeghoofd Fully Registeredleeghoofd Fully Registeredleeghoofd Fully Registered
Default

sempron 140 in the list from which bios ? maybe it posts with that single core
__________________
leeghoofd is offline  
Old 13th January 2010, 19:13   #59
[M] Reviewer
 
Join Date: Nov 2004
Location: Waregem
Posts: 6,465
Massman Freshly Registered
Default

Even further down the support list ... for phenom I need P3.0, for sempron I need P3.1
__________________
Massman is offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


All times are GMT +1. The time now is 09:28.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO