It appears you have not yet registered with our community. To register please click here...

 
Go Back [M] > [M] Overclocking Team > General OC-Team Forum
mijn computer heeft iets tegen 3dmark mijn computer heeft iets tegen 3dmark
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


mijn computer heeft iets tegen 3dmark
Closed Thread
 
Thread Tools
Old 29th May 2002, 15:29   #1
Celest
 
Posts: n/a
Default mijn computer heeft iets tegen 3dmark

ff situatie schetsen:
clean install van win2000
sp2
amd agp patch
detonators 28.32
via 4 in 1 (de laatste)

xp1900+ op een asus a7v333
512 twinmoss drr aan 333mhz
gf3 ti500

niks overclocked, alles aan standaardspeed...


in lobby, soms low res soms high res: crash

met de radeon (die jmke nu heeft) had ik hetzelfde probleem.. (1 keer volledig kunnen doen met die kaart).

/me staat voor een raadsel... ???
 
Old 29th May 2002, 16:43   #2
jASjE
 
Posts: n/a
Default

nieuwste bios geflasht?
 
Old 29th May 2002, 17:02   #3
[M] Reviewer/HWBot *****
 
Join Date: May 2002
Posts: 3,344
RichBa5tard Freshly Registered
Default

probeer eens een oudere via 4-1 (4.36 ofzo). Ik heb ook problemen gehad met de 4.37a
RichBa5tard is offline  
Old 29th May 2002, 17:10   #4
Celest
 
Posts: n/a
Default

@ jasje: jup

@rich: zal ik nu eens proberen

/mod: nope, 4.35 geprobeerd.
wilt ook niet...
da was het dus niet

slecht mem? kweenie...
 
Old 29th May 2002, 17:40   #5
Celest
 
Posts: n/a
Default

net na de vorige post nog eens gedaan...
nu deed em et wel...
very very very strange...

8419 niks overclocked

nie slecht, nie spectaculair..
 
Old 29th May 2002, 17:43   #6
Madshrimp
 
jmke's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: 7090/Belgium
Posts: 78,729
jmke has disabled reputation
Default

normale score
ik haalde zelfde met XP1700+@1600Mhz + die geforce
__________________
jmke is offline  
Old 29th May 2002, 19:24   #7
Celest
 
Posts: n/a
Default

sgoe dan...

xp1700@1600 of ne xp1900 das toch zelfde niewaar?
 
Old 29th May 2002, 19:31   #8
[M] Reviewer/HWBot *****
 
Join Date: May 2002
Posts: 3,344
RichBa5tard Freshly Registered
Default

die van jmke zal wel op 10*160 gestaan hebben ipv 12*133
RichBa5tard is offline  
Old 29th May 2002, 22:18   #9
Madshrimp
 
jmke's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: 7090/Belgium
Posts: 78,729
jmke has disabled reputation
Default

cpu was locked
dus 140x11.5
__________________
jmke is offline  
Closed Thread


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
3DMark 11 Images and Video Inside! There will be FREE version! jmke WebNews 0 24th May 2010 17:12
Intel and Lenovo Bring Enhanced Computer Anti-Theft Protection to Businesses jmke WebNews 0 2nd December 2008 09:57
Make it or Break It: HWbot to Support 3DMark Vantage? jmke WebNews 0 20th August 2008 09:39
Release notes for Vista SP1 - or things that will break your computer jmke WebNews 4 6th February 2008 12:03
10 Reasons Why It Doesn’t Pay To Be “The Computer Guy” jmke WebNews 2 4th May 2007 16:51
3DMark Triple Crown Achieved! Sidney WebNews 0 4th November 2005 16:13
Computer Shopper Selects AMD Athlon 64 Processor as 2004 `Product of the Year' Sidney WebNews 0 27th October 2004 17:18
3DMark Makers Upset with [H]ardOCP jmke WebNews 0 6th October 2004 19:56
List of fixes included in Windows XP Service Pack 2 jmke WebNews 1 17th August 2004 15:03
mijn pc boot niet meer uliXes Hardware/Software Problems, Bugs 38 19th September 2003 23:38

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


All times are GMT +1. The time now is 05:57.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO