It appears you have not yet registered with our community. To register please click here...

 
Go Back [M] > [M] Overclocking Team > General OC-Team Forum
HD3870X2 benchen lukt niet... HD3870X2 benchen lukt niet...
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


HD3870X2 benchen lukt niet...
Closed Thread
 
Thread Tools
Old 20th July 2008, 18:34   #1
PowerToTheUsers
 
Posts: n/a
Default HD3870X2 benchen lukt niet...

Hey,

ik wil mijn HD3870X2's benchen, maar van zodra ik crossfire opzet (ook voor de 2 gpu's op 1 kaart), blijft het beeld gewoon zwart... Met slechts 1 GPU lukt het wel, dus aan de clockspeeds ligt het niet.
Drivers: 8.6 geprobeerd, de drivers van op het CD'ke, X-tremeG 8.6,... telkens zelfde probleem.

Owja: zowel op een (vuile) XP SP2 als op een cleane install met XP SP3 geprobeerd.

Help!

Last edited by PowerToTheUsers : 20th July 2008 at 18:38.
 
Old 20th July 2008, 19:47   #2
[M] Reviewer
 
Gamer's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 4,587
Gamer Freshly Registered
Default

Ook na een aantal keer rebooten ?
Welk moederbord, ...
__________________
Gamer is offline  
Old 20th July 2008, 19:54   #3
PowerToTheUsers
 
Posts: n/a
Default

Ook na een aantal reboots werkt het niet.

Moederbord: GA-X38-DQ6. De volledige setup werkte gisteren wel met een 9800GX2, dus qua voeding enzo denk ik niet dat er een probleem is.
 
Old 20th July 2008, 20:21   #4
[M] Reviewer
 
Join Date: Nov 2004
Location: Waregem
Posts: 6,465
Massman Freshly Registered
Default

Aan welke vga kaart hangt je beeldscherm?
__________________
Massman is offline  
Old 20th July 2008, 21:26   #5
PowerToTheUsers
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Massman View Post
Aan welke vga kaart hangt je beeldscherm?
Momenteel zit er maar n kaart in (1 vd 2 HD3870X2's), en daarop de aansluiting met het eentje, en die zit op de videokaart zelf, niet op het stukje met 2 extra DVI's (heb 4 aansluitingen in totaal).

Zie ook http://www.9lives.be/forum/showthread.php?t=585992
 
Old 20th July 2008, 22:40   #6
[M] Reviewer
 
Join Date: Nov 2004
Location: Waregem
Posts: 6,465
Massman Freshly Registered
Default

Probeer es terug te switchen naar Catalyst 8.5?
__________________
Massman is offline  
Old 22nd July 2008, 05:35   #7
Cranox
 
Posts: n/a
Default

De 8.7 zijn net uit , misschien die eens pakken.
 
Old 22nd July 2008, 08:08   #8
OCTB Crew
 
blind_ripper's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,338
blind_ripper Freshly Registered
Default

welk scherm gebruikt ge , en wat zijn de selectie's in os voor uw scherm
__________________
blind_ripper is offline  
Old 2nd August 2008, 21:00   #9
PowerToTheUsers
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Massman View Post
Probeer es terug te switchen naar Catalyst 8.5?
8.5 had ik ook geprobeerd, zelfde probleem.

Quote:
Originally Posted by Cranox View Post
De 8.7 zijn net uit , misschien die eens pakken.
8.7 bta net geprobeerd, zelfde resultaat. Ik probeer de 8.7 final te downloaden, maar dat lukt nu effe niet...

Quote:
Originally Posted by blind_ripper View Post
welk scherm gebruikt ge , en wat zijn de selectie's in os voor uw scherm
Euhm, 1280*1024 staat ingesteld, en ik kan kiezen van 800*600 tot 2048*1536 ofzo. In 2D (gewoon in windows) is er trouwens geen enkel probleem.
Ik krijg een "actief" zwart scherm: mijn scherm valt dus niet in standby, of geen "resolution error" ofzo. Bij 3DM01 (en waarschijnlijk nog een aantal 3D-benches) heb je zo een fractie zwart als de test ge-unload wordt en de volgende test geladen wordt. Bij AM3 heb je dat ook voordat de test begint. Zo'n zwart is het dus.

Het lijkt dus alsof de driver crasht, of de gpu meteen crasht, maar alles loopt op de default clocks (wel factory-overclocked), en met de stock cooler. Maar als die clocks te hoog zouden zijn, zou ik toch eerder artifacts ofzo moeten krijgen. De clocks zijn "maar" 850/960, dus niet zoveel hoger dan de gewone 825/900. Het is trouwens dit model: http://www.gecube.com/products-detai...rod_i d=70626

Nog iemand een idee?
 
Old 2nd August 2008, 22:43   #10
[M] Reviewer
 
Join Date: Nov 2004
Location: Waregem
Posts: 6,465
Massman Freshly Registered
Default

Ik neem aan dat het niet aan de PSU ligt?
__________________
Massman is offline  
Closed Thread


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HIS Radeon HD3870X2 jmke WebNews 0 25th February 2008 12:58
mijn pc boot niet meer uliXes Hardware/Software Problems, Bugs 38 19th September 2003 23:38
Probleempje , pc start niet altijd op van de eerste keer AMD'er Hardware/Software Problems, Bugs 6 29th July 2003 18:50
EMIII 3 pc's checken over netwerk, het wil maar niet lukken Roswell Site & Forum Feedback - Folding@Home 3 12th March 2003 11:08
tbird 1.2 boot niet als 1.2 biCker Hardware/Software Problems, Bugs 18 3rd January 2003 10:59
ocen lukt niet zo goed lazybones Hardware Overclocking and Case Modding 22 16th December 2002 22:05
Nog iemand bij wie de OC niet goed lukt... ChAoS Overlord Hardware Overclocking and Case Modding 10 15th December 2002 16:08
linker box achteraan werkt niet (dtt2200) Horla Hardware/Software Problems, Bugs 0 6th August 2002 00:07
gvd, nature test wil niet runnen! biCker General OC-Team Forum 7 31st May 2002 00:05

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


All times are GMT +1. The time now is 09:47.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO