Madshrimps Forum Madness

Madshrimps Forum Madness (http://www.madshrimps.be/vbulletin/)
-   General OC-Team Forum (http://www.madshrimps.be/vbulletin/f41/)
-   -   HD3870X2 benchen lukt niet... (http://www.madshrimps.be/vbulletin/f41/hd3870x2-benchen-lukt-niet-45983/)

PowerToTheUsers 20th July 2008 18:34

HD3870X2 benchen lukt niet...
 
Hey,

ik wil mijn HD3870X2's benchen, maar van zodra ik crossfire opzet (ook voor de 2 gpu's op 1 kaart), blijft het beeld gewoon zwart... Met slechts 1 GPU lukt het wel, dus aan de clockspeeds ligt het niet.
Drivers: 8.6 geprobeerd, de drivers van op het CD'ke, X-tremeG 8.6,... telkens zelfde probleem.

Owja: zowel op een (vuile) XP SP2 als op een cleane install met XP SP3 geprobeerd.

Help!

Gamer 20th July 2008 19:47

Ook na een aantal keer rebooten ?
Welk moederbord, ... :)

PowerToTheUsers 20th July 2008 19:54

Ook na een aantal reboots werkt het niet.

Moederbord: GA-X38-DQ6. De volledige setup werkte gisteren wel met een 9800GX2, dus qua voeding enzo denk ik niet dat er een probleem is.

Massman 20th July 2008 20:21

Aan welke vga kaart hangt je beeldscherm?

PowerToTheUsers 20th July 2008 21:26

Quote:

Originally Posted by Massman (Post 174455)
Aan welke vga kaart hangt je beeldscherm?

Momenteel zit er maar n kaart in (1 vd 2 HD3870X2's), en daarop de aansluiting met het eentje, en die zit op de videokaart zelf, niet op het stukje met 2 extra DVI's (heb 4 aansluitingen in totaal).

Zie ook http://www.9lives.be/forum/showthread.php?t=585992 ;)

Massman 20th July 2008 22:40

Probeer es terug te switchen naar Catalyst 8.5?

Cranox 22nd July 2008 05:35

De 8.7 zijn net uit , misschien die eens pakken.

blind_ripper 22nd July 2008 08:08

welk scherm gebruikt ge , en wat zijn de selectie's in os voor uw scherm ;)

PowerToTheUsers 2nd August 2008 21:00

Quote:

Originally Posted by Massman (Post 174458)
Probeer es terug te switchen naar Catalyst 8.5?

8.5 had ik ook geprobeerd, zelfde probleem.

Quote:

Originally Posted by Cranox (Post 174534)
De 8.7 zijn net uit , misschien die eens pakken.

8.7 bta net geprobeerd, zelfde resultaat. Ik probeer de 8.7 final te downloaden, maar dat lukt nu effe niet...

Quote:

Originally Posted by blind_ripper (Post 174536)
welk scherm gebruikt ge , en wat zijn de selectie's in os voor uw scherm ;)

Euhm, 1280*1024 staat ingesteld, en ik kan kiezen van 800*600 tot 2048*1536 ofzo. In 2D (gewoon in windows) is er trouwens geen enkel probleem.
Ik krijg een "actief" zwart scherm: mijn scherm valt dus niet in standby, of geen "resolution error" ofzo. Bij 3DM01 (en waarschijnlijk nog een aantal 3D-benches) heb je zo een fractie zwart als de test ge-unload wordt en de volgende test geladen wordt. Bij AM3 heb je dat ook voordat de test begint. Zo'n zwart is het dus.

Het lijkt dus alsof de driver crasht, of de gpu meteen crasht, maar alles loopt op de default clocks (wel factory-overclocked), en met de stock cooler. Maar als die clocks te hoog zouden zijn, zou ik toch eerder artifacts ofzo moeten krijgen. De clocks zijn "maar" 850/960, dus niet zoveel hoger dan de gewone 825/900. Het is trouwens dit model: http://www.gecube.com/products-detai...rod_i d=70626

Nog iemand een idee?

Massman 2nd August 2008 22:43

Ik neem aan dat het niet aan de PSU ligt?


All times are GMT +1. The time now is 06:13.

Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO