It appears you have not yet registered with our community. To register please click here...

 
Go Back [M] > [M] Overclocking Team > General OC-Team Forum
FunSkiLZZ's Benchlog FunSkiLZZ's Benchlog
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


FunSkiLZZ's Benchlog
Closed Thread
 
Thread Tools
Old 11th February 2013, 23:14   #1
OCTB Member
 
FunSkilZZ's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 227
FunSkilZZ Freshly Registered
Default FunSkiLZZ's Benchlog

So i just finished prepping my V gene for ln2, after a big mess with a UD5H i finally can get ready for my first solo sub-zero session.

here some pics from the prepping:











probably wednesday i wil have my dewar refilled
__________________

Last edited by FunSkilZZ : 11th February 2013 at 23:19.
FunSkilZZ is offline  
Old 15th February 2013, 20:14   #2
[M] Reviewer
 
Gamer's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 4,587
Gamer Freshly Registered
Default

Nice, Gamer Style
__________________
Gamer is offline  
Old 15th February 2013, 20:31   #3
OCTB Member
 
FunSkilZZ's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 227
FunSkilZZ Freshly Registered
Default

Quote:
Originally Posted by Gamer View Post
Nice, Gamer Style
yeah but lots of problems, leeghoofd hekped me but it wasnt a succes
__________________
FunSkilZZ is offline  
Old 15th February 2013, 21:09   #4
[M] Reviewer
 
Gamer's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 4,587
Gamer Freshly Registered
Default

What went wrong?
__________________
Gamer is offline  
Old 15th February 2013, 21:32   #5
OCTB Member
 
FunSkilZZ's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 227
FunSkilZZ Freshly Registered
Default

couldn't get the cpu higher than 5.6 :/
i already found out that i wasnt using good thermal paste
artic silver 5
but the 00 boot code was gone now
__________________
FunSkilZZ is offline  
Old 15th February 2013, 23:01   #6
Member
 
Teemto's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Duffel
Posts: 536
Teemto Fully Registered
Default

Looks good. Do I spot some Patriot Viper RAM in the back?
Got the same ones :-)
__________________
1999 First home made PC: Celeron 500 * Abit BE6 * Diamond Viper v770 32MB *Quantum Fireball KA 18GB ATA-66 * 64MB SDRAM * Philips 107SX 17" * 50x CD-ROM * Win98
Teemto is offline  
Old 15th February 2013, 23:34   #7
OCTB Member
 
FunSkilZZ's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 227
FunSkilZZ Freshly Registered
Default

i got the tip to use less "kneedgom" cause i got some weird freezes when i was in windows, and this had to to that the voltage condensators where getting to cold.

Quote:
Originally Posted by Teemto View Post
Do I spot some Patriot Viper RAM in the back?
Got the same ones :-)
actually yes they are from my previous system
__________________
FunSkilZZ is offline  
Old 22nd February 2013, 19:12   #8
OCTB Member
 
FunSkilZZ's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 227
FunSkilZZ Freshly Registered
Default

tonight on bench rig : MSI NX8800GTS
__________________
FunSkilZZ is offline  
Old 22nd February 2013, 21:49   #9
[M] Reviewer
 
Gamer's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 4,587
Gamer Freshly Registered
Default

How did it go?
__________________
Gamer is offline  
Old 22nd February 2013, 22:48   #10
OCTB Member
 
FunSkilZZ's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 227
FunSkilZZ Freshly Registered
Default

stil busy little delay with downloading the drivers, wasn't recieving internet in my benchroom
__________________
FunSkilZZ is offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


All times are GMT +1. The time now is 23:58.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO