It appears you have not yet registered with our community. To register please click here...

 
Go Back [M] > [M] Overclocking Team > General OC-Team Forum
detonator 40 .... detonator 40 ....
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


detonator 40 ....
Closed Thread
 
Thread Tools
Old 29th August 2002, 15:44   #1
[M] Reviewer
 
Gamer's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 4,587
Gamer Freshly Registered
Default detonator 40 ....

http://nvidia.com/view.asp?IO=IO_20020828_7569


let the bench begin
__________________
Gamer is offline  
Old 29th August 2002, 16:10   #2
Zinzin
 
Posts: n/a
Default

Not yet, I'm afraid. A lot of people already reported problems with the drivers...
 
Old 30th August 2002, 11:59   #3
[M] Reviewer
 
Bosw8er's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 3,711
Bosw8er Freshly Registered
Default

http://www.warp2search.net/
has 8 different review sites and some fixes for the driver

From what i've read the drivers either
a) hose your system
b) give you a nice performance boost + added features

Faites vos jeux !
__________________
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that."
Bosw8er is offline  
Old 30th August 2002, 13:03   #4
Zinzin
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally posted by Bosw8er
http://www.warp2search.net/
has 8 different review sites and some fixes for the driver

From what i've read the drivers either
a) hose your system
b) give you a nice performance boost + added features

Faites vos jeux !
Seems like Russian roulette to me :grin:
 
Old 30th August 2002, 13:22   #5
pepe
 
Posts: n/a
Default

Okay,I have instaled the driver on crt screen and max refresh is 75 Hz.No matter wat i set it to.Lower works not more.
I have instaled them over the 30.82 whit coolbits en nvrefresh.It works but no refresh of over 75 possibel.In windows it is set to 100 but no go.

Then i instaled them on my tft screen(max refresh 75)
Also with coolbits enabeld.
Did a 3dmark run on default straight.
On system with a PIV 2.2 at 2.6 with 512 pc800(X4) with leadtek g4 4600 at 310/670:
Score went from 12081 to 13393.

Nature test is max frames 106 early max 84.
Damm that refresh thing...no program seems to work.
 
Old 30th August 2002, 13:41   #6
[M] Reviewer
 
Join Date: May 2002
Posts: 1,543
DUR0N Freshly Registered
Default

Quote:
Originally posted by pepe
Okay,I have instaled the driver on crt screen and max refresh is 75 Hz.No matter wat i set it to.Lower works not more.
I have instaled them over the 30.82 whit coolbits en nvrefresh.It works but no refresh of over 75 possibel.In windows it is set to 100 but no go.

Then i instaled them on my tft screen(max refresh 75)
Also with coolbits enabeld.
Did a 3dmark run on default straight.
On system with a PIV 2.2 at 2.6 with 512 pc800(X4) with leadtek g4 4600 at 310/670:
Score went from 12081 to 13393.

Nature test is max frames 106 early max 84.
Damm that refresh thing...no program seems to work.

rivatuner - 60mhz refresh rate fix eens proberen
DUR0N is offline  
Old 30th August 2002, 13:58   #7
pepe
 
Posts: n/a
Default

Heb al gelezen dat dat ook niet werkt.
 
Old 30th August 2002, 14:30   #8
[M] Reviewer
 
Bosw8er's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 3,711
Bosw8er Freshly Registered
Default

... if some people would just read the given links ....

Just got this update from Fileconnect! they report that it works but you never Know? So try @ your Own Risk.

M.J. made a fixed .INF file for the 40.41 nVidia drivers. The original NVRefreshrate fixed can be used on them.

You can replace the default .inf file found in the original drivers from nVidia. Then use the old "Windows 2000/XP NVidia Refresh Rate Fix". Tested on version 2.1 build 169


dl here

as said : TRY AT OWN RISK ...
or better : "FRY at own risk"
Bosw8er is offline  
Old 30th August 2002, 15:16   #9
pepe
 
Posts: n/a
Default

Okay,changed de inf.file and then used nvrefresh and now i have 100 Hz back.

Alleluja...
 
Old 30th August 2002, 22:53   #10
TeuS
 
Posts: n/a
Default

new drivers suck like hell here
a) refresh problem: 15" screen, warcraft gives refresh rate probs
b) oc could go up to 225, now onlyl 115
c) NOT faster, slightly lower oc'ed it even isn't as fast as the previous drivers with good oc
 
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


All times are GMT +1. The time now is 19:59.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO