It appears you have not yet registered with our community. To register please click here...

 
Go Back [M] > [M] Overclocking Team > General OC-Team Forum
cherouke's 7300GT worklog cherouke's 7300GT worklog
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


cherouke's 7300GT worklog
Closed Thread
 
Thread Tools
Old 22nd June 2007, 12:25   #1
cherouke
 
Posts: n/a
Default cherouke's 7300GT worklog

Card arrived yesterday, day before Accelero S2.



7300GT



Accelero S2




Bench config

E6400
P5B Deluxe
2x1GB Team PC5300 3-3-3-8
Hiper Type R 480 watt untill my OCZ 600watt returns from RMA

After 22 july
new cpu and new mobo
 
Old 22nd June 2007, 12:34   #2
[M] Reviewer
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 4,998
piotke Freshly Registered
Default

Lol, the S2 on that card :-)
__________________
.
piotke is offline  
Old 22nd June 2007, 12:59   #3
Madshrimp
 
jmke's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: 7090/Belgium
Posts: 78,740
jmke has disabled reputation
Default

proportions are indeed really skewed
__________________
jmke is offline  
Old 23rd June 2007, 18:51   #4
cherouke
 
Posts: n/a
Default

Hmmm, guess i'm doing something wrong.
Getting 94.6 fps on stock, should be 130-140?
 
Old 23rd June 2007, 18:55   #5
[M] Reviewer
 
easypanic's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 1,823
easypanic Freshly Registered
Default

disable AA
easypanic is offline  
Old 23rd June 2007, 18:58   #6
cherouke
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by easypanic View Post
disable AA
Thats the werid part, already did that

With AA on only got 57fps
 
Old 23rd June 2007, 19:00   #7
[M] Reviewer
 
Join Date: Nov 2004
Location: Waregem
Posts: 6,465
Massman Freshly Registered
Default

94.6 stock is normal

Overclock and play with the lod settings
Massman is offline  
Old 23rd June 2007, 20:52   #8
duploxxx
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by cherouke View Post
Thats the werid part, already did that

With AA on only got 57fps
yep same here 57,3 fps all stock no tweaks with c2d@ 2,4
 
Old 23rd June 2007, 20:54   #9
[M] Reviewer
 
Join Date: Nov 2004
Location: Waregem
Posts: 6,465
Massman Freshly Registered
Default

You don't have to enable AA !
Massman is offline  
Old 23rd June 2007, 21:04   #10
duploxxx
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Massman View Post
You don't have to enable AA !
yep now i know, but know i don't have my bench platform anymore and packing for holiday
 
Closed Thread


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Gamer's 7300GT worklog Gamer General OC-Team Forum 193 31st May 2009 00:18
Cranox 7300GT worklog Cranox General OC-Team Forum 55 31st August 2007 21:52
Richie's 7300GT worklog RichBa5tard General OC-Team Forum 5 31st August 2007 13:42
Geoffrey's 7300GT worklog geoffrey General OC-Team Forum 81 31st August 2007 00:14
Duploxxx's 7300GT Worklog duploxxx General OC-Team Forum 22 16th August 2007 09:05
Massman's 7300GT worklog Massman General OC-Team Forum 72 27th July 2007 10:41
Piotke's 7300GT worklog piotke General OC-Team Forum 14 24th July 2007 13:43
Troman's 7300GT worklog Pardons General OC-Team Forum 79 9th July 2007 16:38
Teemto's 7300GT worklog Teemto General OC-Team Forum 41 1st July 2007 21:42
PowerToTheUsers' 7300GT worklog PowerToTheUsers General OC-Team Forum 2 21st June 2007 22:08

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


All times are GMT +1. The time now is 19:17.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO