It appears you have not yet registered with our community. To register please click here...

 
Go Back [M] > [M] Overclocking Team > General OC-Team Forum
asrock P45DE met celeron 420 asrock P45DE met celeron 420
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


asrock P45DE met celeron 420
Closed Thread
 
Thread Tools
Old 23rd July 2009, 19:11   #11
Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: wervik
Posts: 265
skulstation Fully Registeredskulstation Fully Registeredskulstation Fully Registeredskulstation Fully Registeredskulstation Fully Registeredskulstation Fully Registeredskulstation Fully Registeredskulstation Fully Registered
Default

Quote:
Originally Posted by leeghoofd View Post
Bwa voor ff te klokken en dan nog op Dice mag je gerust naar 1.4VTT gaan no worries, maar ding is dat niet alle cpu's dat graag hebben... Vcore zekers 1.6-1.7, no sweat... maar kan de asrock dat ?
ben nu nog op air bezig nen zelman 9900.
morge heb ik 10kg dice dus dan pas eerste stap naar de bbbbbbbbbrrrrrrrrrr stand
__________________
skulstation is offline  
Old 23rd July 2009, 19:44   #12
Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: wervik
Posts: 265
skulstation Fully Registeredskulstation Fully Registeredskulstation Fully Registeredskulstation Fully Registeredskulstation Fully Registeredskulstation Fully Registeredskulstation Fully Registeredskulstation Fully Registered
Default

het zal wel het bordje zijn.
bios is nu de laatste nieuwe.
geraak niet in vista met 1,6vcore boven de 290fsb
__________________
skulstation is offline  
Old 23rd July 2009, 21:15   #13
[M] Reviewer
 
Gamer's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 4,587
Gamer Freshly Registered
Default

Eerder CPU dan bordje.
__________________
Gamer is offline  
Old 23rd July 2009, 21:23   #14
Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: wervik
Posts: 265
skulstation Fully Registeredskulstation Fully Registeredskulstation Fully Registeredskulstation Fully Registeredskulstation Fully Registeredskulstation Fully Registeredskulstation Fully Registeredskulstation Fully Registered
Default

de E5200 zit nu in.
wprime is bezig met vcore op 1,343 in bios en fbs op 290.
cpu-z geeft 1,328vcore tijdens wprime zakt het naar 1,296
temp
cpu blijft op 33c°
37c° en ~43c° max voor core 0 en 1
__________________
skulstation is offline  
Old 23rd July 2009, 22:28   #15
PowerToTheUsers
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by skulstation View Post
sorry heb u post nu nog maar op ge merkt.neen nog niet geprobeert.
dacht wel dat ik da ergens gezien had.maar weet niet meer waar.

deze pinmod bedoelje he
Zoiets ja, exacte lands die je moet hebben ken ik niet vanbuiten

Maar wat is je doel eigenlijk? Op HWBot punten scoren met een 420, E1400 of E5200 zal niet lukken met dat bord. En om de max uit videokaarten te halen is die setup ook niet geschikt;
Of is het gewoon voor de fun?

Geheugen is trouwens daarstraks verstuurd, met een beetje chance hebt ge het morgen, anders maandag pas.
 
Old 23rd July 2009, 22:49   #16
Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: wervik
Posts: 265
skulstation Fully Registeredskulstation Fully Registeredskulstation Fully Registeredskulstation Fully Registeredskulstation Fully Registeredskulstation Fully Registeredskulstation Fully Registeredskulstation Fully Registered
Default

Quote:
Originally Posted by PowerToTheUsers View Post
Zoiets ja, exacte lands die je moet hebben ken ik niet vanbuiten

Maar wat is je doel eigenlijk? Op HWBot punten scoren met een 420, E1400 of E5200 zal niet lukken met dat bord. En om de max uit videokaarten te halen is die setup ook niet geschikt;
Of is het gewoon voor de fun?

Geheugen is trouwens daarstraks verstuurd, met een beetje chance hebt ge het morgen, anders maandag pas.
dit is gewoon fun en leren omgaan met dice.als er hier van iets kapot ga ist nie erg.
ma de skulli darin tegen die wil ik toch nog effe houden ze.dus eerst en op iets goedkoop probere ook al heeft het niet veel nut.al doende leert men.

thx voor het opstuure van het geheugen.
als het er morge is zal ik het druk hebben.en heb je ze volgende week al terug.
__________________
skulstation is offline  
Old 24th July 2009, 09:57   #17
Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: wervik
Posts: 265
skulstation Fully Registeredskulstation Fully Registeredskulstation Fully Registeredskulstation Fully Registeredskulstation Fully Registeredskulstation Fully Registeredskulstation Fully Registeredskulstation Fully Registered
Default

@PowerToTheUsers

mem is toe gekoome.
ben nu aan het instalere met 4x8212

thx
__________________
skulstation is offline  
Closed Thread


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ASRock P55 Deluxe3 True 333 Motherboard Features eSATA 6Gbps next to USB 3.0 jmke WebNews 0 8th February 2010 15:51
ASRock P45DE Motherboard jmke WebNews 0 19th June 2009 22:18
ASRock Introduces X58 Deluxe Motherboard jmke WebNews 0 10th February 2009 08:31
'Yonah' Celeron M 420, 430 ship in Japan jmke WebNews 0 11th April 2006 18:16
Intel Introduces 64-bit Celeron D Chips jmke WebNews 0 27th June 2005 22:31
Intel’s 64-bit Celeron Processors “Shipping in Volume” jmke WebNews 0 1st June 2005 17:26
Intel Celeron D: New, Improved & Exceeds Expectations jmke WebNews 4 25th June 2004 02:51
Intel Celeron “Prescott” Processors to Get New Branding jmke WebNews 2 18th April 2004 18:34
Intel Expands Centrino Processor Options - Intel Corp. Debuts New Pentium M, Celeron jmke WebNews 0 8th April 2004 11:17
volledig systeem met alles erop en eraan T33J4Y For Sale 3 8th February 2003 23:57

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


All times are GMT +1. The time now is 11:42.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO