Madshrimps Forum Madness

Madshrimps Forum Madness (http://www.madshrimps.be/vbulletin/)
-   WebNews (http://www.madshrimps.be/vbulletin/f22/)
-   -   Futuremark patches 3DMark03, 3DMark05, 3DMark06, 3DMark Vantage, PCMark05 (http://www.madshrimps.be/vbulletin/f22/futuremark-patches-3dmark03-3dmark05-3dmark06-3dmark-vantage-pcmark05-64315/)

jmke 6th June 2009 10:55

Futuremark patches 3DMark03, 3DMark05, 3DMark06, 3DMark Vantage, PCMark05
 
The June 2009 updates are available for 3DMark03, 3DMark05, 3DMark06, 3DMark Vantage, PCMark05 and PCMark Vantage. These patches update the system information detection component to the latest version for each of these benchmark products. This fixes numerous issues related to hardware detection in the benchmarks.

The updates are available now as patches from the mirrors listed below and soon as full installer packages from mirror sites. Advanced and Professional Users can also soon download the updated full install packages from the same download page (credentials supplied in the receipt email) they originally used to download the application.

NOTE: Benchmark scores are NOT affected by this update. All scores are comparable with previous results. Benchmark version numbers will remain the same.
http://www.futuremark.com/benchmarks/updates0609/

Kougar 8th June 2009 01:50

I wonder if this means 3DMark06 will finally work in Vista/Windows 7 64bit...

jmke 8th June 2009 09:24

3D06 has always worked for me in Vista 64-bit...

Kougar 8th June 2009 13:37

Quote:

Originally Posted by jmke (Post 239496)
3D06 has always worked for me in Vista 64-bit...

It had issues with OpenAL in Vista 64bit. It does not work at all in Windows 7 64bit, even after manually installing the latest OpenAL drivers.

jmke 8th June 2009 14:36

haven't tested 3D06 on W7 yet; but 3D06 definitely works on Vista 64b

Kougar 8th June 2009 14:59

Works in Vista 64bit, but after having to install OpenAL manually. It's a known issue: Link

However this workaround doesn't work in Windows 7 at all. I tried it a few times without any luck. The program refuses to launch because it can't find the OpenAL driver.

jmke 8th June 2009 15:11

possible I ran into the issue, but can't remember, installed the systems last year in June


All times are GMT +1. The time now is 01:04.

Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO