It appears you have not yet registered with our community. To register please click here...

 
Go Back [M] > For Sale - LAN Parties - Other > Mad Bargains > In Demand
SD RAM Geheugen... PC100 ! SD RAM Geheugen... PC100 !
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


SD RAM Geheugen... PC100 !
Closed Thread
 
Thread Tools
Old 29th November 2004, 15:47   #1
Senti
 
Posts: n/a
Default SD RAM Geheugen... PC100 !

looking for :
SD RAM Geheugen... PC100 !
not pc133!

thnx,

Senti
 
Old 29th November 2004, 16:08   #2
agent #2
 
Posts: n/a
Default

Heb een latje van 64 MB hier liggen. Van Hyundai.
 
Old 29th November 2004, 18:58   #3
Xploited Titan
 
Posts: n/a
Default Re: SD RAM Geheugen... PC100 !

Quote:
Originally posted by Senti
looking for :
SD RAM Geheugen... PC100 !
not pc133!

thnx,

Senti
Backwards compatiblity, never heard of?
 
Old 29th November 2004, 19:02   #4
Madshrimp
 
jmke's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: 7090/Belgium
Posts: 78,739
jmke has disabled reputation
Default

not all PC133 works at PC100, ever experienced it? he did
__________________
jmke is offline  
Old 29th November 2004, 19:10   #5
Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 692
[Bonbon] Freshly Registered
Default

pc100 can operate at pc66 ,
pc133 can't always do that
__________________
intelD820 (2*2.8), 1gb ram , 6600gt , lots of hdd
[Bonbon] is offline  
Old 29th November 2004, 19:12   #6
TeuS
 
Posts: n/a
Default

i've had pc100 that didn't work at pc 66
pc133 did work though

(compaq PC btw)
 
Old 29th November 2004, 19:14   #7
Madshrimp
 
jmke's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: 7090/Belgium
Posts: 78,739
jmke has disabled reputation
Default

it's a hit and miss scenario, so to be sure he's asking PC100
__________________
jmke is offline  
Old 29th November 2004, 20:15   #8
Xploited Titan
 
Posts: n/a
Default

Ok, I apologize then, I never had trouble with my computers though. (Well, exception made for some problems hindering me from finishing them now )
 
Old 16th December 2004, 18:30   #9
agent #2
 
Posts: n/a
Default

Pff, I hate it when they don't show up anymore.
 
Old 16th December 2004, 18:40   #10
Madshrimp
 
jmke's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: 7090/Belgium
Posts: 78,739
jmke has disabled reputation
Default

PM/MAIL: senti@madshrimps.be
__________________
jmke is offline  
Closed Thread


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
CORSAIR XMS3 DHX 4GB DDR3 PC3-12800 1600Mhz Ram TW3X4G1600C9DHXNV jmke WebNews 0 10th November 2008 16:48
Super Talent Project X DDR3-1800 2x1GB RAM Sidney WebNews 0 7th December 2007 16:32
Enable 4GB of RAM with Windows Vista Sidney WebNews 0 17th October 2007 01:24
INFO: List of RAM with Winbond UTT chips jmke FAQ / INFO / HOW-TO 2 29th May 2005 17:16
INFO: RAM List: What Chips on what Memory jmke FAQ / INFO / HOW-TO 3 23rd April 2005 17:13
RazoTech RAM MOD jmke WebNews 0 17th March 2005 22:25
Ram bottleneck? Desert Eagle Hardware Overclocking and Case Modding 1 21st November 2004 16:42
RAM - Memory Technology Overview jmke WebNews 0 28th September 2004 09:58
TK: Twinmos Single Sided Ram 128mb PC133 The_Loserkid For Sale 0 31st December 2003 09:19
Help met keuze RAM geheugen Xploited Titan Mad Bargains 26 1st October 2003 14:55

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


All times are GMT +1. The time now is 12:11.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO