Madshrimps Forum Madness

Madshrimps Forum Madness (http://www.madshrimps.be/vbulletin/)
-   General Madness - System Building Advice (http://www.madshrimps.be/vbulletin/f18/)
-   -   XP 2200+ is uit (thoroughbred). (http://www.madshrimps.be/vbulletin/f18/xp-2200-uit-thoroughbred-324/)

ChAoS Overlord 10th June 2002 14:55

XP 2200+ is uit (thoroughbred).
 
Ik heb voor jullie enkele reviews verzameld:

Active Hardware
AMDMB
AMDZone
AnandTech
Hardware Info
ExtremeTech
Hexus
Hot Hardware
The Tech Report
Tom's Hardware

Enkele bedenkingen:

De PIV core is schaalbaarder, en zoals nu blijkt ga je met de duurste PIV wel hogere scores halen. Echter, de athlon is als je prijs voor prijs vergelijkt nog steeds de beste oplossing. Kijk je puur performance en maakt het niet uit de CPU meer dan het dubbele kost, dan ben je op dit ogenblik beter af met de Intels.

De Barton gaat wel heel goed zijn, maar gaat teven het orgelpunt en de zwanezang van de K7-core zijn. De thoroughbred is eigenlijk amd's testing ground voor het 0.13µ procédé (zo zie ik het, en ik ben niet alleen). De Barton zal daar binnen een 4tal maanden al zijn, tegen dan zal AMD zijn 0.13µ geperfectioneerd hebben en zullen de yields ook een pak beter zijn. Dus my guess is dat de Barton een superperformante versie van de athlon zoals we hem nu kennen gaat zijn, die eigenlijk de functie van duron gaat invullen. (want een heeeel klein beetje later staat daar zowel de opteron als zijn kleinere broertje Athlon-64).

2003 wordt een mooi jaar!

Bosw8er 10th June 2002 15:02

nog meer info : http://www.madshrimps.com/forums/sho...=&threadid=210

ChAoS Overlord 10th June 2002 15:25

Quote:

Originally posted by Bosw8er
nog meer info : http://www.madshrimps.com/forums/sho...=&threadid=210
Hmm, ik had die thread niet gezien, misschien mergen? Is it necessary to use English all the time on this board? I'll do it if that's the policy, but I've seen postings in Dutch as well as in English.

Ik heb de dingen wel niet echt uit OC standpunt bekeken, omdat ik daar nul komma nul ervaring mee heb (hell tot voor twee weken werkte ik met een Socket-A athlon en morgenavond kan ik pas ten volle genieten van mijn 2 2000+'jes.

The Senile Doctor 10th June 2002 15:39

we try to post in English because there's lots of english speaking people coming in here nowadays... there's still threads in dutch, but try to keep the new ones in English...

http://www.madshrimps.com/forums/sho...=&threadid=210


merging is no good, coz' the relative postspots will **** up the other thread, feel free to repost your post within the other thread.


All times are GMT +1. The time now is 07:30.

Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO