Madshrimps Forum Madness

Madshrimps Forum Madness (http://www.madshrimps.be/vbulletin/)
-   General Madness - System Building Advice (http://www.madshrimps.be/vbulletin/f18/)
-   -   XFX GEFORCE4 Ti 4200 64MB DDR TV OUT (http://www.madshrimps.be/vbulletin/f18/xfx-geforce4-ti-4200-64mb-ddr-tv-out-1975/)

Falco 16th April 2003 09:39

XFX GEFORCE4 Ti 4200 64MB DDR TV OUT
 
I have an XFX GEFORCE4 Ti 4200 64MB DDR TV OUT
http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT25AMT
http://users.pandora.be/HoogheKrist/after_small.jpg
but i have seen that my RAM's only work at 444 Mhz and this should be 500Mhz for a 64mb Gf4. I have heard that there's a biosflash from XFX to fix this, but the tool is not anymore on the XFX site www.xfxforce.com , Is there another place where i can find it? Or is there anyone who can send it?

mail => falco@spelletjesgarnaal.be

Thankz Krist

easypanic 16th April 2003 22:24

in a thread on the forums :

Some of the initial 4200 64 MB cards shipped out with the incorrect bios. Anyone needing a BIOS update to correct this problem please e-mail me at support@xfxgraphics.com. Please put “4200 64MB with 446 memory clock” as the subject of the e-mail. I will respond with an update to correct this issue. Sorry for any inconvenience.




vwala,


//offtopic: € 1000 you bought this @ Dima :), mine came from there, loved that XFX card

jmke 16th April 2003 22:40

great info there easypanic :super: & :hello: welcome to the [M] forums!

Falco 16th April 2003 23:23

Quote:

Originally posted by easypanic
in a thread on the forums :

Some of the initial 4200 64 MB cards shipped out with the incorrect bios. Anyone needing a BIOS update to correct this problem please e-mail me at support@xfxgraphics.com. Please put “4200 64MB with 446 memory clock” as the subject of the e-mail. I will respond with an update to correct this issue. Sorry for any inconvenience.




vwala,


//offtopic: € 1000 you bought this @ Dima :), mine came from there, loved that XFX card

Yes, i bought it @ dimae for 200€ 6months ago, the say that this card can go to 300core/600mem but recently i found out that mine was running on 250/444 and some @ hardware.info forum told me to use the flashbios patch but's no more on the XFX site
I send a Mail to XFX support but no response yet

easypanic 17th April 2003 19:07

mine went to 630 mem, beyond that full artifacts on 3dmark

easypanic 17th April 2003 19:08

Quote:

Originally posted by jmke
great info there easypanic :super: & :hello: welcome to the [M] forums!
thw Mr. Jmke, love it when a cool and smart guy welcomes me :ws: :ws: :ws:

jmke 17th April 2003 19:10

you can remove your tong from my *ss now ;p

easypanic 17th April 2003 19:25

I hope it felt good :)


All times are GMT +1. The time now is 17:56.

Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO