It appears you have not yet registered with our community. To register please click here...

 
Go Back [M] > Hardware Madness > General Madness - System Building Advice
mobo issue mobo issue
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


mobo issue
Closed Thread
 
Thread Tools
Old 13th August 2002, 18:56   #1
TeuS
 
Posts: n/a
Default mobo issue

as my p3 700 isn't good enough for me (no decent cooling available for oc'ing, i'll need the pc for a while)

i've bought (on hold though)
-a slocket adapter
-a celeron 1200 mhz

my question: my mobo flashed bios displays multipliers up to 10 (or 11)

what will be the effect if i would put a cpu with a higher multiplier?
on the o fora they gave these possibilities:
a) it just doesn't work
b) there are problems with higher multipliers
c) when the bios flash was released, there were only chips on the market with 10x/11x multiplier=>higher multipliers can be reached

or: the cpu runs at 10/11 multiplier, can this be possible?

greetz, T
 
Old 13th August 2002, 19:13   #2
[M] Reviewer
 
Join Date: May 2002
Posts: 1,202
BlackRabbit Freshly Registered
Default

mmmm

isn't it possible to select "auto" or something?
BlackRabbit is offline  
Old 13th August 2002, 19:25   #3
TeuS
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally posted by BlackRabbit
mmmm

isn't it possible to select "auto" or something?
sure, but what will be the result?
 
Old 13th August 2002, 19:54   #4
[M] Reviewer
 
Join Date: May 2002
Posts: 1,202
BlackRabbit Freshly Registered
Default

Quote:
Originally posted by TeuS

sure, but what will be the result?
12x ?

I think it'll work..

Worst case = no boot..
BlackRabbit is offline  
Old 14th August 2002, 03:54   #5
septimus
 
Posts: n/a
Default

what is the core type of the celeron? it might not be compatible voltage wise for the mobo you are using.
 
Old 14th August 2002, 08:52   #6
TeuS
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally posted by septimus
what is the core type of the celeron? it might not be compatible voltage wise for the mobo you are using.
it's an abit-bh6, so it can oc wel

i'll check my bios in a moment
mot: multiplier up to 12x
core voltage up to 1.85

so the 1200 won't be a problem
anyway, i'll try to borrow a 1400 anyway to test it
 
Closed Thread


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Nvidia mobile issue is not as bad jmke WebNews 0 8th September 2008 11:27
combining two 3 lead fans to one mobo fan connection hewo Hardware/Software Problems, Bugs 7 10th June 2007 19:39
Need Help Pls. with Mobo advice thecookie General Madness - System Building Advice 5 30th March 2007 06:14
AM2 Enthusiast Deluxe Mobo V MSI K9N Diamond Performance and Analysis windwithme Hardware Overclocking and Case Modding 2 29th September 2006 02:22
Creative Soundblaster nForce 4 chipset issue, Is AMD Delaying 65nm? Sidney WebNews 1 16th October 2005 16:30
socket A mobo. kr15t0f In Demand 3 16th December 2004 22:58
Where is the mobo temp. sensor located? GiantKiller Hardware/Software Problems, Bugs 4 15th June 2003 13:52
New mobo: help me choose Xploited Titan Mad Bargains 9 31st May 2003 05:00
Which OC mobo to get? RichBa5tard General Madness - System Building Advice 10 24th November 2002 21:33
mobo doesn't start up biCker Hardware/Software Problems, Bugs 16 18th September 2002 13:23

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


All times are GMT +1. The time now is 16:07.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO