It appears you have not yet registered with our community. To register please click here...

 
Go Back [M] > Hardware Madness > General Madness - System Building Advice
fresh win xp install with catalyst 4.6 doesn't work, with old 3.6 no problem??? fresh win xp install with catalyst 4.6 doesn't work, with old 3.6 no problem???
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


fresh win xp install with catalyst 4.6 doesn't work, with old 3.6 no problem???
Closed Thread
 
Thread Tools
Old 7th July 2004, 09:04   #1
maro
 
Posts: n/a
Default fresh win xp install with catalyst 4.6 doesn't work, with old 3.6 no problem???

When I did a complete fresh install(2 new seagate hd's) of win xp all went fine until I downloaded the latest ati catalyst dirvers installed them and rebooted. When windows was booted I got a black screen with my mouse pointer, after a minute or so the mouse wouldn't even move anymore. A restart in safe mode did work so I uninstalled the 4.6 drivers and booted again normally. No prob then installed catalyst 3.6 again no probs (so far). Anyone knows what's wrong?
 
Closed Thread


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ATI Catalyst vs. NVIDIA ForceWare VGA Performance in Win 7 jmke WebNews 0 14th August 2009 14:17
Radeon and GeForce Share Work, PhysX Applications Win jmke WebNews 1 29th August 2008 10:56
AMD dual core problem on WIn XP x64 fmolina Hardware/Software Problems, Bugs 3 29th October 2007 13:26
WinXP/RAID install problem. HELP!! mad70sx Hardware/Software Problems, Bugs 9 22nd March 2007 17:04
HOWTO: Troubleshoot Any Networking Problem jmke FAQ / INFO / HOW-TO 0 15th February 2006 13:33
boot problem after install OCZ booster Desert Eagle Hardware/Software Problems, Bugs 1 6th July 2005 02:26
3DMark Tweak Guide jmke Hardware Overclocking and Case Modding 23 23rd March 2005 14:17
ATI Catalyst drivers have a problem jmke WebNews 0 27th August 2004 12:37
Catalyst 4.6 Performance Comparsion jmke WebNews 6 13th June 2004 17:16
Catalyst 4.6 Out jmke WebNews 2 11th June 2004 01:00

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


All times are GMT +1. The time now is 08:34.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO