It appears you have not yet registered with our community. To register please click here...

 
Go Back [M] > Hardware Madness > General Madness - System Building Advice
De mislukkingen ? De mislukkingen ?
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


De mislukkingen ?
Closed Thread
 
Thread Tools
Old 11th June 2002, 21:59   #31
Magnum_
 
Posts: n/a
Default

eigenlijk zelf stuk gedaan nog nix vermoed ik...
wel al dode moederborden gekregen, missingen met PCI/AGP sloten (manufacturer), ...

I hope to keep it this way smooooth
 
Old 12th June 2002, 12:15   #32
PlayboY
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally posted by [Bonbon]

stuk of 20 cdkes kapot , ze vallen van mijn bureau op de grond , waarna ik er dan over 'rij' met mijn stoel met wieltjes

da kom ik ook veel tegen

heb nu onlangs men rekenmachien ook verneukt toen ik er een LCD mod wou op uitvoeren, en ik had vandaag bio. Ik mocht toen met die leraar zen HP werken, maar daar versta ik de kloten van met die stomme 'enter' toets.
 
Old 12th June 2002, 12:25   #33
Magnum_
 
Posts: n/a
Default


ne keer dat ge het HP systeem gewoon zijt => best ya can get
 
Old 22nd June 2002, 09:51   #34
[M] Reviewer
 
biCker's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 1,185
biCker Freshly Registered
Default

eergisteren nen tb1.2. Zat in Vapo, werkte perfekt, gedemonteerd en stukje van core af ;doet het nu dus niet meer. Eerste keer dat ik weet dat er iets stuk gaat bij demontage.
biCker is offline  
Old 22nd June 2002, 09:57   #35
[M] Reviewer
 
Gamer's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 4,587
Gamer Freshly Registered
Default

JC-viggen had denk ik een cpu of 7 gemold met een vapo.
altijd oppassen met AMD cpu's, zeker bij demonteren
Gamer is offline  
Old 24th June 2002, 20:14   #36
testerken
 
Posts: n/a
Default

ik heb nog niks 'actief' naar de ****** geholpen, maar ik heb hier al wet wel hardware zien sterven:

lang geleden: een 14" monitor
verder: een k6-2 450 + mobo + powersupply
iets minder lang: een msi6167 mobo, een aopen ak72 mobo

sinds ik zo'n overspanningsbeveiliging heb, is er niks meer misgelopen, en ik hoop nog effe zo te houden.
 
Old 25th June 2002, 21:08   #37
Fur4x
 
Posts: n/a
Default

hmmz, nog ni veel:

1. slechte heatsinkmontage op een P1 166@225 , oepsie

2. wa fannekes nor de klote gedaan toen ik een fan/LED mod wou uitproberen

3. Kwou es proberen mijn schermpje om te draaien in mijn Ericsson T10, schermpje kapoet
 
Old 28th June 2002, 23:34   #38
[M] Reviewer
 
biCker's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 1,185
biCker Freshly Registered
Default

Quote:
Originally posted by biCker
eergisteren nen tb1.2. Zat in Vapo, werkte perfekt, gedemonteerd en stukje van core af ;doet het nu dus niet meer. Eerste keer dat ik weet dat er iets stuk gaat bij demontage.
hehe, ik heb em toch niet stuk gedaan! de gf ddr die in dat systeem zat wilde zelfs geen 3dmark op standard settings draaien en nu met coolance case te testen doet ze het wel! Waarschijnlijk was die vapo slecht gemonteerd en dus core al gebarsten of zo, met demonteren gewoon uiteengevallen en finito
biCker is offline  
Old 28th June 2002, 23:41   #39
[M] Reviewer
 
Join Date: May 2002
Posts: 1,343
TerAngreal Freshly Registered
Default

good thinking om toch mijn XP'ken daar ni voor te gebruiken
TerAngreal is offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


All times are GMT +1. The time now is 04:47.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO