It appears you have not yet registered with our community. To register please click here...

 
Go Back [M] > Hardware Madness > General Madness - System Building Advice
ABIT KD7 doet raar? ABIT KD7 doet raar?
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


ABIT KD7 doet raar?
Closed Thread
 
Thread Tools
Old 12th January 2003, 00:21   #1
Morph
 
Posts: n/a
Default ABIT KD7 doet raar?

Hallo,vandaag ben ik mij ABIT KD7 mobo en XP2000+ mobo gaan halen,het is de eerste keer dat ik een AMD heb,dus heb er weinig ervaring mee!

NU het starte allemaal wazig,hij deedt heel raar,maar goed ik heb hem aan de praat gekregen!

Het enige probleem is nu:
-soms word op het boot-scherm de CPU niet weergegeven
-beeldkaart krijgt extreem warm? (kon vorodien ook zijn,maar nu valt het me op omdat ie open staat
- 3 en belangrijkste: als ik 'Hardware docter' (meegeleverd op cd bij mobo) open gaat er hier ene heel alarm dat mij Vbat voltage te hoog is!!

Wat is er mis?

ondertussen heb ik er wle al een goed 2 uur op gewerkt ,niks extreem,gewoon stuff installen enzow
 
Old 12th January 2003, 00:24   #2
Madshrimp
 
jmke's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: 7090/Belgium
Posts: 78,771
jmke has disabled reputation
Default

op hoeveel staat die Vbat?

Vbat = volt van de bios battery? niet?
high limit 3.3volt?

ivm bootscherm & cpu = bij een cold boot (power off/on) zie je hem
bij een warm boot (via windows reboot / ctrl-alt-delete) zie je die niet
__________________
jmke is offline  
Old 12th January 2003, 00:36   #3
Morph
 
Posts: n/a
Default

ja kgeloof dat die hing-limit 3.30v is maar dat mn Vbat op 3.41 sta!
Erg? kan ik dat veranderen? Want dat alarm dat ik rkijg is werkelijk verschrikkelijk als je het hoort


Btw dat van die boot is al een hele geruststelling
 
Old 12th January 2003, 01:13   #4
Madshrimp
 
jmke's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: 7090/Belgium
Posts: 78,771
jmke has disabled reputation
Default

met de Abit HW monitor kan je zelf min-max instellen dacht ik

3.43 lijkt me niet extreem hoog anywayz
een goede nieuwe batterij in my humble opinion!
__________________
jmke is offline  
Old 12th January 2003, 01:19   #5
Morph
 
Posts: n/a
Default

Mja maar durfde niet aanpassen omdat ik niet wist of het wle normaal was :-)
tis dus in orde :-)

zo'n AMD geeft wel rpecies nogal wat wamrte af hé ,vooral mijn via-chipset

En rechts-onder,links van die 'C' is da temp? hoe krijg jij da zo laag?
 
Old 12th January 2003, 01:25   #6
Madshrimp
 
jmke's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: 7090/Belgium
Posts: 78,771
jmke has disabled reputation
Default

door een goede aircooling te gebruiken

naast die C is idd de temp, maar let ook op de RPM van de CPU fan

80mm @ ~6000RPM -> WIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

:grin:
__________________
jmke is offline  
Old 12th January 2003, 01:28   #7
Morph
 
Posts: n/a
Default

:wtf: FAT!!!!!!
kd8 al efkes da ik vekeerd bezig was,maar alsk da nu van u zie,je systeem zou voor minder koel lopen!!! the cooler
 
Old 12th January 2003, 01:30   #8
Madshrimp
 
jmke's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: 7090/Belgium
Posts: 78,771
jmke has disabled reputation
Default

wacht maar totdat ge de temperaturen ziet van de phase-change fanboys hier

die zitten onder de 0°C te werken
__________________
jmke is offline  
Old 12th January 2003, 01:38   #9
Morph
 
Posts: n/a
Default

ZOOOOOT Krijg je wle last van vocht prolly,ijspegels enzow

En nog bedankt voor de hulp :-) Kweet nu ten misnte da alles in orde (allé denk ik hé,GeForce heeft warm )
 
Old 12th January 2003, 01:51   #10
Madshrimp
 
jmke's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: 7090/Belgium
Posts: 78,771
jmke has disabled reputation
Default

cool him down , ook misschien een simpele stille casefan installeren, geeft ook veel

fan guide
__________________
jmke is offline  
Closed Thread


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
abit Introduces the IP35 Off Limits Series of Motherboards jmke WebNews 0 22nd May 2007 16:12
ABIT Introduces the AL8: Engineered to be the best 945P platform jmke WebNews 0 26th May 2005 10:48
ABIT Faces Accounting Scandal, but Says No Partners Affected jmke WebNews 1 22nd December 2004 01:06
ABIT Fatal1ty Time Trials™ @ CPL Winter 2004 Championships jmke WebNews 1 11th December 2004 00:21
ABIT Makes Step Back Towards NVIDIA’s Chipsets jmke WebNews 0 25th October 2004 09:36
Problem with abit KD7 mainboard s1[]v[]0n Hardware Overclocking and Case Modding 2 5th June 2004 21:07
Abit Presents Fatal1ty 100™ Shoot Out At E304 jmke WebNews 8 13th April 2004 19:54
ABIT Introduces BulletProof Technology jmke WebNews 0 3rd March 2004 14:05
Abit: Total Prescott Support jmke WebNews 0 29th February 2004 14:23
scanner doet raar biCker Hardware/Software Problems, Bugs 6 26th December 2002 22:17

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


All times are GMT +1. The time now is 16:12.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO