Madshrimps Forum Madness

Madshrimps Forum Madness (http://www.madshrimps.be/vbulletin/)
-   Mad Bargains (http://www.madshrimps.be/vbulletin/f17/)
-   -   XP-Mobile (http://www.madshrimps.be/vbulletin/f17/xp-mobile-14338/)

ZMarre 30th April 2005 18:38

XP-Mobile
 
Gezocht: XP-mobile

Reden: de onhoudbare drang om hoge clocks te draaien, wat resulteert tot abnormaal asociaal gedrag, demonische grijs tijdens het maniakaal op een ingebeelde '+'-toets te drukken, bevende verschijnselen wanneer het slachtoffer langer dan een uur geen blauw BIOS-scherm onder ogen krijgt, het verwoedt aftellen van luttele seconden, en tot slot 1M-PI decimalen noteren op elk vrij (en bedrukt) stukje papier (en andere beschrijfbare voorwerpen)

Uw beloning: eeuwige trouw en liefde van het geholpen slachtoffer, de wetenschap dat u iemand een doel in zijn leven hebt gegeven, een gratis vrije vertaling van de bijbel in het oekraïns, een pintje op uw gezondheid, en een kleine stoffelijke vergoeding in de vorm van Florijnen.

Randvoorwaarde: wegens het studentikoze gedrag van deze patient in het bijzonder, zal de uitkering in baar geld onverwacht kunnen tegenvallen. Hou eveneens rekening met het feit dat er reeds een mogelijke oplossing is gevallen in de vorm van een XP-M 2600 die 2.6GHz doet onder water, en dit voor het summiere bedrag van €80.

Alternatief? Inderdaad, het eerdergenoemde DFI UT250Gb moederbord in combinatie met een gepaste CPU kan een alternatief vormen. Hiervoor geldt evenwel: maximum €100. Eventuele ruil met een XP1800 en NF7-S is mogelijk.

Voila, laat nu allen uw hart spreken en verlos deze arme verkrampte man uit zijn lijden!

[Bonbon] 4th May 2005 17:29

Re: XP-Mobile
 
mijn cpu is een barton 2500+ mobile 45w 1.4V

deed 2600 mhz aan 1.8V op waterkoeling
( geen hi end)

wat zou je me der voor geven ?


All times are GMT +1. The time now is 11:05.

Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO