It appears you have not yet registered with our community. To register please click here...

 
Go Back [M] > For Sale - LAN Parties - Other > Mad Bargains
intresse in P4a 2.8 prescott 1mb cache 533fsb? intresse in P4a 2.8 prescott 1mb cache 533fsb?
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


intresse in P4a 2.8 prescott 1mb cache 533fsb?
Closed Thread
 
Thread Tools
Old 10th November 2004, 12:51   #11
kristos
 
Posts: n/a
Default

well, I had to order and there were only 3 left so I ordered them all

gonna pick em up at dad's tonight and hopefully I'll find the time to do some serious clocking tomorrow
 
Old 10th November 2004, 18:53   #12
kristos
 
Posts: n/a
Default

dad ran out of time, won't have them untill monday or tuesday next week :/

well, I still got my current cpu to play with:

2.8 northy @3850 (275fsb) stable on air might not be rocksolid, didn't have time to test that yet.
at 280fsb, it's definately my ram holding me back (sync).
 
Old 10th November 2004, 21:57   #13
[M] Reviewer
 
easypanic's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 1,823
easypanic Freshly Registered
Default

Set it async buddy !!

Let it bleed .
__________________
|^^^^^^^^^^^^^^^^^^\||____
|....The BEER TRUCK.... ||||'""|""\_,__
|___Just for You___l||__|__|___|) _____|
|(@)(@)""""""""""""**|(@)(@)****|(@)|
easypanic is offline  
Old 10th November 2004, 23:07   #14
Da_BoKa
 
Posts: n/a
Default

with what mobo is that?
 
Old 10th November 2004, 23:07   #15
kristos
 
Posts: n/a
Default

sir yes sir!!

 
Old 10th November 2004, 23:55   #16
Da_BoKa
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally posted by kristos
sir yes sir!!

no need for that , you can just call me Da_BoKa!

no, with what mobo?
 
Old 11th November 2004, 16:01   #17
kristos
 
Posts: n/a
Default

ah, didn't see you sneaked a post in, you probably guessed but just for the record, that was aimed at easypanic

board = p4c800e deluxe
 
Old 11th November 2004, 16:03   #18
Madshrimp
 
jmke's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: 7090/Belgium
Posts: 78,739
jmke has disabled reputation
Default

max FSB ?
__________________
jmke is offline  
Old 11th November 2004, 16:13   #19
kristos
 
Posts: n/a
Default

haven't done any further testing yet so 275-280 is highest I did so far on this board. as mentioned above 280 fsb wasn't stable but I think it's due to the ram not being able to cope anymore.
 
Old 11th November 2004, 16:16   #20
Madshrimp
 
jmke's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: 7090/Belgium
Posts: 78,739
jmke has disabled reputation
Default

where do you live? (don't worry, I'm going somewhere with this)
__________________
jmke is offline  
Closed Thread


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Intel Planning E3200 Pentium CPU? 45nm, 2.6Ghz, 1Mb L2 Cache jmke WebNews 0 9th March 2009 22:59
Most efficient L2 cache usage: Intel shared or AMD dedicated? jmke WebNews 0 23rd October 2006 13:04
How Much Cash for that Cache? AMD do not want you to have 1Mb cache jmke WebNews 12 17th June 2006 16:05
Samsung's HDDs with Flash Cache to Emerge Along with Windows Vista jmke WebNews 0 18th May 2006 16:05
Socket 775 cpu Sephirothsnake In Demand 0 25th February 2006 19:31
Intel Preps 3.50GHz Server Chips with 8MB Cache jmke WebNews 0 14th January 2005 09:58
Intel Itanium 2 to Get Additional Clock-Speed, Cache jmke WebNews 0 25th May 2004 15:21
Three Pentium 4 Amigos - Northwood, Gallatin and Prescott Compared @ TweakTown jmke WebNews 0 16th May 2004 14:49
Prescott effects on motherboard power circuits jmke Articles & Howto's 1 10th May 2004 00:10
Abit: Total Prescott Support jmke WebNews 0 29th February 2004 13:23

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


All times are GMT +1. The time now is 08:32.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO