It appears you have not yet registered with our community. To register please click here...

 
Go Back [M] > For Sale - LAN Parties - Other > Off-Topic Hangout
Welcome to our forums! Welcome to our forums!
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


Welcome to our forums!
Closed Thread
 
Thread Tools
Old 13th August 2008, 08:45   #21
duki
 
Posts: n/a
Default Hello Everybody

This is my first forum I've ever joined... I'm excited to be apart of a community that appreciates all the fun things this world has to offer haha.... not to mention all the money we waist of things that go out of date in 2 months
 
Old 13th August 2008, 09:00   #22
Madshrimp
 
jmke's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: 7090/Belgium
Posts: 78,752
jmke has disabled reputation
Default

welcome if you shop smart your purchase might last up to 1 year
__________________
jmke is offline  
Old 18th August 2008, 09:10   #23
duki
 
Posts: n/a
Default

yeah I have no doubt my purchases could last up to 1 year but I'm the kind of person who (more recently) likes to live more on the edge of technology which is always pushing ahead of what I can afford, luckily I have some extra money from my student loans this semester
 
Old 22nd August 2008, 19:47   #24
jacksbud43
 
Posts: n/a
Default Hello

I have just registered and am not sure about what I am doing in some instances , I have a Abit p35pro board , q6600 cpu , 2 gb corsair 6400 , nividia 8800 gt video card . I have only tried to overclock using Abit guru , I have tried putting the cpu voltage up to 1,45 and can't go over 320 without killing my system and I have to reboot Thanks
 
Old 22nd August 2008, 20:18   #25
[M] Reviewer
 
Join Date: May 2002
Posts: 1,202
BlackRabbit Freshly Registered
Default

Are you asking for assistance? Bacause in that case, I suggest you start a new thread
BlackRabbit is offline  
Old 22nd August 2008, 20:45   #26
jacksbud43
 
Posts: n/a
Default

Thanks like I said I.m not sure how to go about things at this point .
 
Old 22nd August 2008, 22:15   #27
duki
 
Posts: n/a
Default

Yeah start a new thread, I have the same board so I can help you out, or at least try.
 
Old 24th August 2008, 05:41   #28
LAWoody
 
Posts: n/a
Icon16 Thanks fot Invite

Just getting my feet wet . Checking for some help for my dead new system . As yoe see in alot of forums , P45 platinum's dead when doing Bios update.
Most sytems stop at the little lites for " Decompressing bios to ram " ?????
 
Old 24th August 2008, 11:15   #29
Madshrimp
 
jmke's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: 7090/Belgium
Posts: 78,752
jmke has disabled reputation
Default

welcome to the forums! bios flash fail should be covered under RMA, certainly when it's a known issue!
__________________
jmke is offline  
Old 24th August 2008, 19:42   #30
LAWoody
 
Posts: n/a
Icon16 Dead MSIp45 Platinum after Bios Flash

My mistake went with msi live update , TO LATE , it happened!!
Now I get the little lites saying decomprssing bios to ram and a blank blue screen.
From my understanding the panel of lights tells you where your system stopped, it
is where Bios found a problem. So if you were doing a bios upgrade and it went bad
when you restart computor and bios is corropt, then that is far a it went .
That being said , why would you start swaping parts , if it was working before you started.
My problem is how to restore a bad bios if the system wont post thru the bad bios .
The new or old bios is larger, 4 megs, then the 1.44 megs that will fit on a floppy !!!!!!!!!
So now what?
Tried many time over the last week to get further then the the lights showing
" Decompressing bios to ram " which to me says that it did not complete "decompressing "
If so many people and members are having the same problem maybe MSI should step up and
come up with some answers. They have all these great engineers that created this so called live update .
Sorry for venting, but of the dozens of boars I have used over the last 30 YES 30 years I have never had so many problems updateing bios or any other functions of a mother board.
At this point being board is only 6 weeks old I guess I will have to RMA board
Any comments or sugestions would be appriciated !!

Last edited by LAWoody : 24th August 2008 at 19:44. Reason: Removed unnessasary icons
 
Closed Thread


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
This place is more active than the Shrimpcity forums jASjE Off-Topic Hangout 23 4th November 2009 01:22
Scythe opens end user forums jmke WebNews 0 17th July 2007 21:12
AMD forums laid low by Windows exploit Sidney WebNews 1 31st January 2006 17:53
Net-Worm.Perl.Santy.a threatens Internet forums jmke WebNews 0 21st December 2004 21:01
NVIDIA Forums Launched jmke WebNews 0 11th December 2004 18:26
In these forums you can: Close own threads... test For Sale 2 12th January 2003 21:06
In these forums you can: Close own threads... test Mad Bargains 2 12th January 2003 21:06
In these forums you can: Close own threads... test In Demand 2 12th January 2003 21:06
Please give us an explanation Hardocp ! Bosw8er General Madness - System Building Advice 15 24th November 2002 15:22

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


All times are GMT +1. The time now is 04:25.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO