Madshrimps Forum Madness

Madshrimps Forum Madness (http://www.madshrimps.be/vbulletin/)
-   Off-Topic Hangout (http://www.madshrimps.be/vbulletin/f16/)
-   -   LanCamp 1500 PC gaming lan in Kasterlee 15 Juli t/m 24 Juli 2004 (http://www.madshrimps.be/vbulletin/f16/lancamp-1500-pc-gaming-lan-kasterlee-15-juli-t-m-24-juli-2004-a-3877/)

j.conner 24th January 2004 13:19

LanCamp 1500 PC gaming lan in Kasterlee 15 Juli t/m 24 Juli 2004
 
LanCamp 1500 PC gaming lan in Kasterlee
Lancamp http://www.lancamp.be
Aantal Personen ongeveer 1500
Locatie Gemeente Kasterlee
Datum 15 Juli t/m 24 Juli

Tijden
Terrein open 15 Juli, 9:00
Officiele opening 15 Juli, 18:00
Afloop 24 Juli, 18:00
LanCamp
10 Dagen lang, gezellig met zijn allen gamen en feesten.
je mag ook minder dan 10 dagen komen kijk op de site bij inkom
voor een overzicht.
Bij mooi weer lekker in je zwembroek achter je pc zitten, bij slecht weer in je jeans achter je pc in je tent.
Op Lancamp heb je die vrijheid.

Je hebt 10 dagen de tijd om lol en plezier te hebben. Zowel in je tent, in de disco die op loopafstand is, in het zwembad of in het pretpark (Bobbejaanland). LanCamp biedt jou al deze faciliteiten voor een zeer gunstige prijs aan.

Daarbij is iedereen welkom, affiniteit met computers is niet nodig, het gaat immers om de fun en de gezelligheid. Uiteraard hanteren wij ook geen minimumleeftijd. Nieuwe vrienden maken tijdens LanCamp is iets vanzelfsprekends.

De organisatie van LanCamp heeft al meer dan 8 jaar ervaring met LAN-party's. Met zowel Indoor-LAN's als Outdoor-LAN's. Een van de organisatoren, Milko Takes, heeft al ervaring vanaf de eerste Outdoorlan die gehouden is in Nederland in 1997, Hip 97. Milko hielp daar de organisatie.


Wat houdt Lancamp in?

Het terrein zal worden ingedeeld in 6 velden van rond de 100 deelnemers. Ieder veld krijgt meerdere FieldSwitches, dit zijn de switches waar de bezoekers hun PC of hub/switch kunnen aansluiten. Iedere fieldswitch heeft een gigabit uplink naar de backbone zodat ieder poortje in de Fieldtent maximale snelheid zal krijgen. De fieldswitches, ongeveer 5 per veld, zijn 3com 24 poort switch’s met een 1Gbit uplink. Dus er zijn ongeveer 120 poorten per veld.

Ieder veld krijgt een eigen LanCamp crew, ofwel Fieldadmins. De Fieldadmins zullen bestaan uit minimaal 5 personen en zullen over het algemeen Belgische lanorgs of clans zijn. Deze zijn je persoonlijke begeleiders waar je terecht kunt voor al je vragen of problemen met je PC. Zij zullen ook jou plaats toewijzen bij binnenkomst en als je weer weggaat zul je je moeten afmelden bij deze personen. Deze Fieldadmins beheren dus het veld waar jij op staat. Zij delen de poorten van de Fieldswitches in, beheren de stroomaansluitingen, etc.

Indien je zelf geen of te weinig UTP-kabel hebt meegenomen kun je tijdens LanCamp UTP-kabels kopen. Maar we hopen dat je zelf voor 25 meter kan zorgen. Iedere bezoeker kan rekenen op 1 100mbit netwerkpoort. Dit wil dus zeggen dat indien je meerdere PC's meebrengt zelf deze 100mbit lijn moet verdelen om je apparatuur aan te sluiten, bijvoorbeeld door middel van een eigen hub of switch.

Indien je een server meebrengt, bieden wij de mogelijkheid om deze te laten plaatsen vlakbij het hart van het netwerk in de serverruimte. Wij adviseren om hier echt gebruik van te maken en hem niet zelf in je tent of caravan te plaatsen. Op deze manier is je server optimaal aan het netwerk gekoppeld en kan iedereen met de maximale snelheid je server benaderen. In de serverruimte zijn weinig tot geen toetsenborden en beeldschermen aanwezig. Configureer je server dus van tevoren zodat je hem alleen nog maar hoeft af te geven aan een LanCamp Crew lid. Meld ons van te voren als je een server meeneemt, dit kost niks extra. Ook komen er vaste tijden wanneer een server aangeleverd kan worden, dit om het allemaal in goede banen te lijden en geen chaos te creeeren. Wil je bij je server zul je dit moeten doorgeven aan de crew van de netwerk zaal en deze regelt dan je toegang. Dit uiteraard voor de controle over wie er bij de servers komen.
_________________


__________________
http://www.lanscene.be

j.conner 18th May 2004 22:59

Jullie kunnen nu betalen :o

Al meer dan 250 deelnemers


All times are GMT +1. The time now is 18:48.

Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO