Madshrimps Forum Madness

Madshrimps Forum Madness (http://www.madshrimps.be/vbulletin/)
-   Hardware/Software Problems, Bugs (http://www.madshrimps.be/vbulletin/f14/)
-   -   tsja, unlucky day for me... (http://www.madshrimps.be/vbulletin/f14/tsja-unlucky-day-me-275/)

fredperry 5th June 2002 19:14

tsja, unlucky day for me...
 
Na mijne prometeia nog is geinstalleerd te hebben, boot ik zonder porbs.
Dan wil ik nog is proberen mijnen AMD XP1600+ hoger dan 1733MHz te krijgen, en zet onder andere mijn AGP rate op 1x/2x ipv 4x.
Daarnaast zet ik ook vDIMM op 2.9v en Vcore op 2.14v.
Ik boot, alles is normaal, behalve dat mijn scherm niet aanfloept
ikke herstarten, nog nix, nog is met langere pauze: nog nix. Uiteindelijk nog is mijn S3virge vanonder het stof gehaald: alles normaal

Dus is mijn GF2 PRO leadtek naar de z*k??
Hoe? I dunno. Iemand een idee?
(ja heb voltages verlaagd, haalde ook nix uit)

Damn

(ik ga nu vidcard is in andere pc steken)

The Senile Doctor 5th June 2002 19:18

getver toch... wat is dat hier allemaal van HW****ups deze laatste weken?

fredperry 5th June 2002 19:23

ze boot in mijne K6-2 :super:
zal dus BIOS instelling zijn? sebiet nog is proberen, eerst eten ;)

The Senile Doctor 5th June 2002 19:26

cmos reset solves quite a lot of probs.
:^D

TerAngreal 5th June 2002 19:28

second to that ... thank god for that tiny jumper :ws:

fredperry 5th June 2002 20:05

ok, opgelost, idd all hail the CMOS jumper :ws: :D


All times are GMT +1. The time now is 21:29.

Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO