Madshrimps Forum Madness

Madshrimps Forum Madness (http://www.madshrimps.be/vbulletin/)
-   Hardware/Software Problems, Bugs (http://www.madshrimps.be/vbulletin/f14/)
-   -   question again ... (http://www.madshrimps.be/vbulletin/f14/question-again-17718/)

newbieuser 25th September 2005 08:54

question again ...
 
everytime i turn on my com .. it automatic reset itself after a while .. ( loaded into windows ) .. but after 3-4 times ... it wont again til the next time I turn it on ..


how to fix tat . ? :(

tiz happens after i formated my hdd and installed a fresh new windows ..

and recent changes of my com
- installed a new vid card
- installed a new windows XP SP2 , be4 tat it was SP1 ..

i need to flash the bios or wat ?

easypanic 25th September 2005 09:08

Do you get a blue screen?

Or sudden reboot?

Overclock settings?

newbieuser 25th September 2005 09:58

sudden reboot :(

everything stock setting :rolleyes:
stock speed stock fan ...

p4 lga 2.6
ecs 915G-M5 (1.1)
kingston 512 + 256 ddr

and my com isnt running hot
also occur wen com is idle

easypanic 25th September 2005 10:37

What PSU?

newbieuser 25th September 2005 11:04

xxx 380watt :( ( com ordered from comshop , those cheap PSU )

but it was runnin well be4 .. and it was a new com ... ( 2 weeks old )

[Bonbon] 25th September 2005 11:36

test your ram with memtest86


All times are GMT +1. The time now is 09:00.

Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO