It appears you have not yet registered with our community. To register please click here...

 
Go Back [M] > Hardware Madness > Hardware/Software Problems, Bugs
problems with new X2 rig problems with new X2 rig
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


problems with new X2 rig
Closed Thread
 
Thread Tools
Old 3rd March 2006, 03:31   #1
mentalcrisis00
 
Posts: n/a
Default problems with new X2 rig

Hey guys

I just bought a new X2 build and i think i might be having some video problems.

AMD X2 4400
2GB XMS corsair
EPOX nforce 4 ultra board
EVGA 7800GT 256MB version 517
80GB WD IDE hard drive
Antec truepower 2

I'm having alittle bit of a frame rate problem, i can turn everything up in BF 2 and get decent frames, 100 at most and 50 at the least, quake 4 gets 60 at most with 1000 res and everything on high. But i tried HL 2 loast coast turned res to 1200 everything on high, vert sync on, AA at 4x and antriscopic at 8x and i'm only getting 50 frames at most and 20 frames at the least. I heard that my version of graphics card has had problems with bad texture memory chips and thinking i maybe got one of the bad ones.

Also i'm only getting like 40 to 50 frames in fear with 1000 res and FSAA to 6x and everything else on medium with vert sync on.

What i'm lookin for is if this is normal behanvior for my build or if i should RMA this video card?

thanks all

-Ray
 
Old 3rd March 2006, 03:45   #2
[M] Reviewer
 
Sidney's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 15,739
Sidney Freshly Registered
Default

did you read this?
http://www.madshrimps.be/?action=get...&articID=4 13
__________________
lazyman

Opteron 165 (2) @2.85 1.42 vcore AMD Stock HSF + Chill Vent II
Sidney is offline  
Old 3rd March 2006, 03:53   #3
mentalcrisis00
 
Posts: n/a
Default

thanks for the heads up
 
Old 3rd March 2006, 21:07   #4
[M] Reviewer
 
Sidney's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 15,739
Sidney Freshly Registered
Default

Just to make sure you enjoy jmke's work
__________________
lazyman

Opteron 165 (2) @2.85 1.42 vcore AMD Stock HSF + Chill Vent II
Sidney is offline  
Closed Thread


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Samsung hard drive problems with Abit AX8 motherboard Angel Blue01 Hardware/Software Problems, Bugs 1 1st July 2009 10:27
Nvidia Problems Hit HP Desktops jmke WebNews 0 14th October 2008 21:29
Flash Player Problems and Fixes Guide Sidney WebNews 0 20th December 2007 05:59
quake 4 problems mentalcrisis00 Hardware/Software Problems, Bugs 3 29th August 2006 22:30
Internet connection problems wutske General Madness - System Building Advice 1 29th October 2005 11:17
The Best Case Scenario Test Rig Completed Da_BoKa WebNews 0 25th April 2005 11:14
TBCS Custom Test Rig Sidney WebNews 1 17th April 2005 12:06
Corsair TwinX 1024mb 3200XL stability problems? Lucky_Luciano Hardware/Software Problems, Bugs 14 22nd November 2004 23:08
Intel aware of Pentium 4 heat problems jmke WebNews 2 18th April 2004 02:17
Some really odd problems & f*cked up performance teki Hardware/Software Problems, Bugs 8 27th November 2003 16:22

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


All times are GMT +1. The time now is 11:12.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO