It appears you have not yet registered with our community. To register please click here...

 
Go Back [M] > Hardware Madness > Hardware/Software Problems, Bugs
problem with nvRAID problem with nvRAID
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


problem with nvRAID
Closed Thread
 
Thread Tools
Old 17th August 2005, 19:04   #1
GIBSON
 
Posts: n/a
Default problem with nvRAID

i have a problem with the nvidia raid service, when xp starts (fresh install) it gives me this error: "Raid Service US English Resources has encountered a problem and needs to close." which terminates the process. Anyone have an idea on how to fix this? I myself think it is driver related, but i used the drivers that came with the DFI Lanparty nf4 SLI-DR mobo.
 
Old 20th August 2005, 10:58   #2
kr15t0f
 
Posts: n/a
Default

woops, wrong thread
 
Old 20th August 2005, 17:27   #3
GIBSON
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally posted by kr15t0f
woops, wrong thread
lol, anyhow, i sorted out the problem, did a fresh xp install and didn't install the network manager and i haven't had the error since then again.
 
Closed Thread


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
whats the source of the problem? Zemfik Hardware/Software Problems, Bugs 1 18th March 2008 19:23
P4 805 Oc same as the test but... problem Opcod Hardware Overclocking and Case Modding 7 8th June 2006 16:56
Acer Aspire 1705SMi problem. Blackbyte Hardware/Software Problems, Bugs 3 14th March 2006 17:09
HOWTO: Troubleshoot Any Networking Problem jmke FAQ / INFO / HOW-TO 0 15th February 2006 14:33
Problem with Promise Sata150 TX4 Roswell Hardware/Software Problems, Bugs 3 27th November 2004 15:41
Problem with new mobo Abit KV8 pro dorfke Hardware/Software Problems, Bugs 6 4th October 2004 23:23
problem with msn messenger [Bonbon] General Madness - System Building Advice 3 5th February 2004 10:15
Help needed: R9800pro problem FoRCe Hardware/Software Problems, Bugs 22 13th January 2004 16:02
the 333mhz problem kipni Hardware Overclocking and Case Modding 0 22nd May 2003 15:47
boot problem with abit th7-II The Senile Doctor Hardware/Software Problems, Bugs 22 11th June 2002 00:15

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


All times are GMT +1. The time now is 17:42.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO