It appears you have not yet registered with our community. To register please click here...

 
Go Back [M] > Hardware Madness > Hardware/Software Problems, Bugs
nForce 2 driver probleem nForce 2 driver probleem
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


nForce 2 driver probleem
Closed Thread
 
Thread Tools
Old 18th February 2003, 19:52   #1
Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 271
DyNaRaX Freshly Registered
Default nForce 2 driver probleem

Mijn broer heeft juist een nieuwe pc gekocht, een AMD XP 2000+, Abit NF7 mobo, 256 Mb DDR 333, Geforce 4 MX 440, Maxtor 60 gig HD + LG dvdspeler.

Vandaag installeer ik Win Xp pro, installatie verloopt zonder problemen.
Nadien installeer ik de nforce2 drivers vanop de cd. Reboot het geluid werkt dus alles lijkt normaal. In het control panel is er een optie bij gekomen: NVIDIA nForce Control Panel.

Als ik hier op dubbelklik dan krijg ik volgende foutmelding: Kan de Nvidia-audiodriver niet initialiseren! Installeer de driver en probeer opnieuw.

Ik heb al geporbeerd de driver opnieuw te installeren, zelfde probleem.
Ik windows SP1 geinstalleerd, drivers verwijderd en opnieuw geinstalleerd, zelfde probleem.
Heb de nieuwste nForce2 drivers van de nVidia site gehaald: nog steeds hetzelde probleem.

DyNaRaX is offline  
Old 18th February 2003, 22:43   #2
Magnum_
 
Posts: n/a
Default

de recentste drivers hadden hier dachtek problemen mee, of zo stond op de site van nvidia... enkel bij dat bord dachtik :s

dacht dat ze daar aanraadden van die van de CD te gebruiken (wat ge dus gedaan hebt, dus kzie ni direct een oplossing :s )
 
Old 18th February 2003, 23:11   #3
[M] Reviewer/HWBot *****
 
Join Date: May 2002
Posts: 3,344
RichBa5tard Freshly Registered
Default

Ik had hetzelfde probleem de eerste keer dat ik die drivers installeerde.

Ik dacht dat de drivers in een andere volgorde installeren de oplossing was... ben niet zeker.
__________________
HTPC (mac osx): Mac Mini | Core Duo 1.6Ghz | 2GB DDR2 | 26\" TFT
Development (mac osx): Macbook | Core 2 2.0Ghz | 4GB DDR2 | 250GB HD
Games (win xp): E2160 @ 2.4Ghz | HD3850 OC | Asrock 4coredual-vsta | 2GB DDR2
RichBa5tard is offline  
Old 19th February 2003, 15:12   #4
Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 271
DyNaRaX Freshly Registered
Default

Quote:
Originally posted by RichBa5tard
Ik had hetzelfde probleem de eerste keer dat ik die drivers installeerde.

Ik dacht dat de drivers in een andere volgorde installeren de oplossing was... ben niet zeker.
enig idee in welke volgorde?
DyNaRaX is offline  
Closed Thread


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AMD Unlocks 3D Internet Potential with OpenGL ES 2.0 Driver jmke WebNews 0 26th July 2010 08:56
ATI Catalyst 9.8 driver available for download jmke WebNews 0 15th August 2009 07:41
AMD Supports Microsoft Windows® 7 in ATI Catalyst™ 9.3 Unified Driver jmke WebNews 0 18th March 2009 11:29
NVIDIA nForce Driver Version 15.26 Download Available jmke WebNews 0 17th March 2009 15:54
NVIDIA nForce 15.24 Drivers Released jmke WebNews 3 14th September 2008 21:41
More NVIDIA nForce 600 Series Details Revealed jmke WebNews 0 20th October 2006 10:01
Socket 754 DFI nForce 4 and Epox nForce 4 SLI Reviews jmke WebNews 0 17th November 2005 14:37
Newer Nforce 4 driver emerges 6.39 jmke WebNews 0 4th February 2005 09:21
nForce 4 Revealed Sidney WebNews 0 19th October 2004 22:23
nForce BETA Audio Driver 4.54 jmke WebNews 0 11th October 2004 09:01

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


All times are GMT +1. The time now is 15:20.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO