It appears you have not yet registered with our community. To register please click here...

 
Go Back [M] > Hardware Madness > Hardware/Software Problems, Bugs
Help needed: R9800pro problem Help needed: R9800pro problem
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


Help needed: R9800pro problem
Closed Thread
 
Thread Tools
Old 6th January 2004, 16:27   #21
FoRCe
 
Posts: n/a
Default

i've just ordered an Enermax 430W on Tones.be ...
just hope that my problem is solved this way
 
Old 6th January 2004, 16:35   #22
kipni
 
Posts: n/a
Default

dat is een goeie voeding
goeie keus
 
Old 13th January 2004, 16:02   #23
FoRCe
 
Posts: n/a
Default

Vandaag mijn nieuwe voeding installed, Enermax 460W, en hoera hoera, alle problems van vroeger zijn weg.
Geen artifacts meer alsik reboot, geen lockups meer in games, ...

Mijn vorige voeding ( Tybotech 300W )kon mijn systeemke dus duidelijk niet aan.

Wat ik nu ook extra heb gedaan is een extra fan boven mijn radeon9800pro gemonteerd die continue blaast op de rams.
Na paar uur hevig gamen worden die rams lichtjes lauw in tegenstelling tot voordien waar ze warm werden. Mijn heatsink van radeon wordt nog altijd heet tot zeer heet (ge kunt u vinger er niet oplaten).
Als je die heatsink bekijkt die daar standaard opzit, met bijhorend prul plastic fan, ge zou u eig afvrage of da eig wel kan koelen. Net speelgoed wat ze daarop hebben gezet.

Mijn oplossing was genoeg met zwaardere voeding, extra fan zorgt enkel voor betere afkoeling.
 
Closed Thread


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
whats the source of the problem? Zemfik Hardware/Software Problems, Bugs 1 18th March 2008 19:23
AMD says no recall needed for defective graphics cards jmke WebNews 0 3rd August 2007 11:30
P4 805 Oc same as the test but... problem Opcod Hardware Overclocking and Case Modding 7 8th June 2006 16:56
HOWTO: Troubleshoot Any Networking Problem jmke FAQ / INFO / HOW-TO 0 15th February 2006 14:33
Problem with Promise Sata150 TX4 Roswell Hardware/Software Problems, Bugs 3 27th November 2004 15:41
Problem with new mobo Abit KV8 pro dorfke Hardware/Software Problems, Bugs 6 4th October 2004 23:23
problem with msn messenger [Bonbon] General Madness - System Building Advice 3 5th February 2004 10:15
the 333mhz problem kipni Hardware Overclocking and Case Modding 0 22nd May 2003 15:47
boot problem with abit th7-II The Senile Doctor Hardware/Software Problems, Bugs 22 11th June 2002 00:15

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


All times are GMT +1. The time now is 09:35.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO