It appears you have not yet registered with our community. To register please click here...

 
Go Back [M] > Hardware Madness > Hardware/Software Problems, Bugs
can't install/boot winxp can't install/boot winxp
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


can't install/boot winxp
Closed Thread
 
Thread Tools
Old 11th April 2004, 20:53   #11
Member
 
Sidney's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 15,738
Sidney Freshly Registered
Default

Did you format before install?
__________________
lazyman

Opteron 165 (2) @2.85 1.42 vcore AMD Stock HSF + Chill Vent II
Sidney is offline  
Old 11th April 2004, 21:22   #12
jakkerd
 
Posts: n/a
Default

jup
completely empty disk
 
Old 13th April 2004, 01:08   #13
FreeStyler
 
Posts: n/a
Default

Look for the 0x7A error in the windows techdocs.

It means kernell corruption, most likely due to hardware failiure.

With the sub codes you can get more specific info.
 
Old 13th April 2004, 14:58   #14
Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 923
187(V)URD@ Freshly Registered
Default

I have this problem also dunno what cause it , i think my OC , buts it is very random.

I get rid of it when i did clean install + format.
__________________
AMD Opteron 146@3ghz H2O Storm | DFI NF4 Ultra-D | 2*512MB Gskill LE | X800GTO˛@X850XT-PE | 2*250GB Hitachi | Modded Aopen H600B| Seasonic 600W | MX510@450HZ | 19\" TFT BenQ 937s+ |3DMARK2001
AMD XP2400+@2600+ | Epox 8rda+ | 2*256 Twinmos BH5 | Club3D 9600Pro | Maxtor 80GB + 200GB | server + moviestation |
187(V)URD@ is offline  
Old 14th April 2004, 19:43   #15
jakkerd
 
Posts: n/a
Default

pfff, tried some apacer, still the same error
my friend took the system home with him, he's gonna try with some of his own parts
let's hope he finds something


on the bright side, i got my scooter up and running again, faster than ever
 
Old 19th April 2004, 17:09   #16
jakkerd
 
Posts: n/a
Default

mobo/ram/cpu works fine at my friend's home :wtf:


so eh, we decided to switch mobo's
he's got a Epox 8rda+, still pretty decent no

i only hope that this one will work with all those bad vibes around our house
 
Old 19th April 2004, 20:16   #17
Madshrimp
 
jmke's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: 7090/Belgium
Posts: 79,001
jmke has disabled reputation
Default

bad power rails?
__________________
jmke is offline  
Old 19th April 2004, 21:08   #18
jakkerd
 
Posts: n/a
Default

hardware used:
3 psu's 350/350/550 watt
3 dvd-roms 1x/16x/16x
2cd-roms 12x/52x
3hd's 10Gb/40Gb/60Gb
geforce2 mx 200
hercules kyro1
geforce 5900xt
whole bunch of diffirent cables

i tried every possible combination, and always got the same error
friend took it home, booted and installed winXP, no problems whatsoever :wtf:

edit: every piece of hw works perfectly on other systems
 
Old 21st April 2004, 21:24   #19
jakkerd
 
Posts: n/a
Default

IT'S ALIVE
MOEHAHAHAAAA
 
Old 21st April 2004, 22:46   #20
Member
 
Sidney's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 15,738
Sidney Freshly Registered
Default

Quote:
friend took it home, booted and installed winXP, no problems whatsoever .
You live in a haunted house, scary to think about it.
__________________
lazyman

Opteron 165 (2) @2.85 1.42 vcore AMD Stock HSF + Chill Vent II
Sidney is offline  
Closed Thread


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
NVIDIA Beta Forceware 82.10 WinXP & Win2k Driver Sidney WebNews 0 20th October 2005 19:43
WinXP Tweaking: Protecting your PC from the outside world jmke WebNews 0 9th March 2005 17:22
winxp doenst boot with new forceware drivers B|oweFish Hardware/Software Problems, Bugs 1 8th April 2004 16:19
FireWire networking in WinXP - loses connection jmke Hardware/Software Problems, Bugs 4 19th January 2004 15:09
WinXP advanced sharing FreeStyler Hardware/Software Problems, Bugs 5 15th September 2003 17:48
WinXP mydocs folder locked Pirre Hardware/Software Problems, Bugs 7 15th September 2003 00:40
WinXP SP1 + P4 HT = slow PC ? jmke Hardware/Software Problems, Bugs 5 1st September 2003 16:09
WINXP si teh sux0r Bosw8er Hardware/Software Problems, Bugs 15 27th January 2003 07:50

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


All times are GMT +1. The time now is 17:20.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO