It appears you have not yet registered with our community. To register please click here...

 
Go Back [M] > Hardware Madness > Hardware/Software Problems, Bugs
Bad OC mobo? Bad OC mobo?
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


Bad OC mobo?
Closed Thread
 
Thread Tools
Old 13th September 2004, 15:46   #11
kristos
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally posted by lazyman
My NF7-S Rev2 will hit 220 but couldn't pass Prime; does everything else. 215 is Primestable. People here just keep RMA going until they get a good one. That's why Newegg is so goood.
Yeah I know! :grum:
But bloody Newegg doesn't' ship to BE and if I'd have to do it via a trustworthy American *cough* It would still take forever and increase the chance of getting caught at customs.

I started a thread about this on born2oc to find out if there were some shops like that in or around Belgium that do this aswell and if not, how people did it around here if they wanted good OC stuff but I got some dismissive comments about the idea of RMA'ing a perfectly good peace of hardware.


If that about the L12 mod was directed @ me: it says in my first post that I tried both with and without



Nways, ontopic , apa @games.telenet advised me to test with 1 stick instead of 2 and it's going great: 250fsb seems to be the max memtest stable :feesten: with this stick in slot 3.
Typically me to overlook testing with 1 stick instead of 2 but even still, I would never have imagined it would yield a 20 fsb gain
 
Old 13th September 2004, 16:00   #12
Madshrimp
 
jmke's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: 7090/Belgium
Posts: 79,001
jmke has disabled reputation
Default

it was directed at ssl6
__________________
jmke is offline  
Old 13th September 2004, 20:58   #13
ssl6
 
Posts: n/a
Default

l12 mod eh? hmmm.....y does that sound familiar....where can i get the info on how do it, maybe ill try with 1 stick of ram as well....i do have 2x512 afterall, cant hurt to use only 512
 
Old 13th September 2004, 21:26   #14
Madshrimp
 
jmke's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: 7090/Belgium
Posts: 79,001
jmke has disabled reputation
Default

http://www.google.com/search?sourcei...TF-8&q=L12+mod
__________________
jmke is offline  
Old 13th September 2004, 23:12   #15
ssl6
 
Posts: n/a
Default

OH YEAH.....thats the pin mod i tried with my duron, lol, i knew that sounded familiar.....dunno y i never thought of that before though.....my mind jus blanks out for....long periods of time....sometimes....ok, more than sometimes
 
Old 13th September 2004, 23:40   #16
Madshrimp
 
jmke's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: 7090/Belgium
Posts: 79,001
jmke has disabled reputation
Default

do you have a digicam with a good macro mode? Would be interesting to post the L12 mod in detail here if you decide to try it
__________________
jmke is offline  
Old 14th September 2004, 02:33   #17
ssl6
 
Posts: n/a
Default

macro mode? dunno what that is....but i do have a digicam, i can post some pics of the pin mod. the info i found said its different on bartons then thouroughbreds, i havent found anything for bartons yet
 
Old 14th September 2004, 02:48   #18
kristos
 
Posts: n/a
Default

mobiles need the same l12 mod as the thoroughbred's but only the 166 fsb conversion will work, the 200 fsb conversion won't.

Here's the socket mod: http://www.geocities.com/trats102002/nf7sFsbsense.html
Just work in mirror view if you're going to do the pinmod on the cpu.

Or use this: http://www.ocinside.de/index_e.html , select what you have.want at the top and it 'll show you the correct connections to make.

I can take a pic if you want although I don't see the use since the guids already show you how it's done...
 
Old 14th September 2004, 15:02   #19
ssl6
 
Posts: n/a
Default

so i cant set my mobile to 200??? bummer
 
Closed Thread


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
TSMC 40nm process is in bad shape jmke WebNews 0 26th May 2009 09:08
combining two 3 lead fans to one mobo fan connection hewo Hardware/Software Problems, Bugs 7 10th June 2007 19:39
Need Help Pls. with Mobo advice thecookie General Madness - System Building Advice 5 30th March 2007 06:14
AM2 Enthusiast Deluxe Mobo íV MSI K9N Diamond Performance and Analysis windwithme Hardware Overclocking and Case Modding 2 29th September 2006 02:22
socket A mobo. kr15t0f Mad Bargains 3 16th December 2004 22:58
Problem with new mobo Abit KV8 pro dorfke Hardware/Software Problems, Bugs 6 4th October 2004 22:23
Fried Mobo or Video Card???? 1jonnyz Hardware/Software Problems, Bugs 10 5th February 2004 08:55
Where is the mobo temp. sensor located? GiantKiller Hardware/Software Problems, Bugs 4 15th June 2003 13:52
Which OC mobo to get? RichBa5tard General Madness - System Building Advice 10 24th November 2002 21:33
mobo doesn't start up biCker Hardware/Software Problems, Bugs 16 18th September 2002 13:23

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


All times are GMT +1. The time now is 05:58.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO