It appears you have not yet registered with our community. To register please click here...

 
Go Back [M] > Hardware Madness > Hardware Overclocking and Case Modding
probleem met Haswell? probleem met Haswell?
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


probleem met Haswell?
Closed Thread
 
Thread Tools
Old 17th February 2014, 19:52   #1
Member
 
Join Date: Jun 2011
Location: Oost-vlaanderen/Dendermonde
Posts: 77
Jerre Freshly Registered
Default probleem met Haswell?

long time da'k hier nog langs ben geweest: 'k heb me een 4670K op een Asus Sabertooth Z87, maar wil maar niet overclocken...

Specs: http://hwbot.org/submission/2501838_

tot 4.125 Ghz ben ik geraakt door de Bclk zo te zetten, maar sinds een nieuwe poging lukt dit dus niet meer.

Systeem is volledig luchtgekoeld, CPU temp onder belasting is 45 ą 50°C.

'k mis ook bepaalde zaken in bios: bvb een voltage-target voor CPU? nu is het offset vcore en turbo vcore (additioneel bij vcore?)

Bizar, wie heeft er tips en tricks met gelijkaardige combo?
Jerre is offline  
Old 18th February 2014, 20:37   #2
Member
 
Join Date: Jun 2011
Location: Oost-vlaanderen/Dendermonde
Posts: 77
Jerre Freshly Registered
Default

opgelost: XTU gebruikt - was het leven maar zo simpel dan dat programma :-)
Jerre is offline  
Old 4th March 2014, 08:40   #3
[M] Reviewer
 
leeghoofd's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 3,151
leeghoofd Fully Registeredleeghoofd Fully Registeredleeghoofd Fully Registeredleeghoofd Fully Registeredleeghoofd Fully Registeredleeghoofd Fully Registeredleeghoofd Fully Registeredleeghoofd Fully Registered
Default

Werkt turbo Core Lite niet met de Sabertooth ?

Sabertooths en meer mainstream bordjes zijn zowieso een beetje kreupel kwa bios instellingen tov van de ROG series. ASUS maakt het de eindgebruiker duidelijk dat ze de duurdere borden moeten kopen om toegang te krijgen tot all BIOS features...
__________________
leeghoofd is offline  
Old 4th March 2014, 22:49   #4
Member
 
Join Date: Jun 2011
Location: Oost-vlaanderen/Dendermonde
Posts: 77
Jerre Freshly Registered
Default

Quote:
Originally Posted by leeghoofd View Post
Werkt turbo Core Lite niet met de Sabertooth ?

Sabertooths en meer mainstream bordjes zijn zowieso een beetje kreupel kwa bios instellingen tov van de ROG series. ASUS maakt het de eindgebruiker duidelijk dat ze de duurdere borden moeten kopen om toegang te krijgen tot all BIOS features...
Was ook niet de bedoeling om snelheidsrecords te breken, draait nu rock solid op 4.2 Ghz, luchtkoeling (Scythe Ninja rev. 3), settings in Bios aangepast.

Heb de Sabertooth vooral aangeschaft omwille van prijs/kwaliteit en features.
Jerre is offline  
Closed Thread


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
fanetjhus probleem BunkerT Hardware/Software Problems, Bugs 6 31st January 2005 22:03
DVD-speler probleem El.Tigra Hardware/Software Problems, Bugs 1 27th May 2004 12:22
Logitech Z-640 probleem FLomo Hardware/Software Problems, Bugs 2 28th December 2003 19:25
probleem bij format deronny Hardware/Software Problems, Bugs 1 11th November 2003 15:07
AutoCad 14 probleem DyNaRaX Hardware/Software Problems, Bugs 2 2nd April 2003 10:12
Probleem Mobo - HD Scyver Hardware/Software Problems, Bugs 6 24th February 2003 22:15
probleem met svcd lazybones Hardware/Software Problems, Bugs 4 9th December 2002 12:06
probleem, samson Moeder°Theresa Hardware/Software Problems, Bugs 2 9th September 2002 14:31
raid probleem ? Gamer General Madness - System Building Advice 3 4th June 2002 18:36
probleem met ABIT TH7-II ModdiN MansoN Hardware/Software Problems, Bugs 18 30th May 2002 16:30

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


All times are GMT +1. The time now is 06:32.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO