It appears you have not yet registered with our community. To register please click here...

 
Go Back [M] > Hardware Madness > Hardware Overclocking and Case Modding
memory chips memory chips
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


memory chips
Closed Thread
 
Thread Tools
Old 17th March 2004, 18:31   #1
kristos
 
Posts: n/a
Default memory chips

In all the better reviews, I read about what chips are on the memory they are testing in that review, but when I try to find out these sort of things, I can't find it:

I've looked on Tyan's site once and coudn't find those sort of specs for the graph cards

I've just looked on OCZ's site but I can't find it there eather.


I don't know who told me but I've been told I should normally find these sort of things on the manufacturer's site but so far that hasn't been working out.

Anyone know where I can find this sort of info?
 
Old 17th March 2004, 18:43   #2
[M] Reviewer
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 5,000
piotke Freshly Registered
Default

Only if it's a very "special" chip, that's used, then they mention it.

Up to now a lot of twinmos memory sticks passed through my hands, allready seed 6 different chips

BH5
CH5
Twinmos 50D
Twinmos 50B
Mtec 50D
MTec something else, forgot

They just use what's available
__________________
.
piotke is offline  
Old 17th March 2004, 19:58   #3
Tum0r
 
Posts: n/a
Default

how did those 50d mTEC perform piotke?
 
Old 17th March 2004, 20:55   #4
[M] Reviewer
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 5,000
piotke Freshly Registered
Default

terrible
__________________
.
piotke is offline  
Old 17th March 2004, 21:17   #5
Tum0r
 
Posts: n/a
Default

nothing like the post @ xtreme then :wtf:
darn shame
 
Old 17th March 2004, 22:41   #6
kristos
 
Posts: n/a
Default

hm I've read that review here about that OCZ 4200 with hynix blablabla "c" chips on em wich I ordered like 2 FREAKIN' MONTHS AGO !! and I still haven't gotten news about weather they're in or not. And I'm trying to find out what OCZ mem uses BH-6. I guess I'll have to go through that entire thread at XS :/
 
Old 17th March 2004, 23:01   #7
Madshrimp
 
jmke's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: 7090/Belgium
Posts: 79,001
jmke has disabled reputation
Default

no memory uses BH-x anymore @ OCZ, the limited series did, check the ocz website..
__________________
jmke is offline  
Old 18th April 2004, 10:46   #8
agent #2
 
Posts: n/a
Default

How can you see what chips you have on your ram. :-)
 
Old 18th April 2004, 10:59   #9
[M] Reviewer
 
Gamer's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 4,587
Gamer Freshly Registered
Default

by looking at them
__________________
Gamer is offline  
Closed Thread


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Elpida Introduces 7.20GHz XDR Memory Chips jmke WebNews 0 21st January 2009 17:25
Elpida Intros XDR Memory Chips at 4.80GHz jmke WebNews 0 8th October 2007 09:50
AMD’s Latest Opteron, Phenom Chips Already Feature DDR3 Memory Support jmke WebNews 0 13th September 2007 15:06
Micron Unveils First 1066MHz Memory Chips jmke WebNews 0 4th May 2007 22:32
Samsung’s Ramps Up High-Density DDR2 Memory Chips at 90nm Nodes jmke WebNews 0 27th June 2005 21:32
INFO: RAM List: What Chips on what Memory jmke FAQ / INFO / HOW-TO 3 23rd April 2005 17:13
Taiwan police seize another 75,000 suspect AMD CPUs and 25,000 ST flash memory chips jmke WebNews 0 10th March 2005 12:08
Matrix's 3D memory chips target game devices jmke WebNews 0 8th November 2004 14:30
memory chips kristos General Madness - System Building Advice 6 9th September 2004 17:16

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


All times are GMT +1. The time now is 21:26.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO