It appears you have not yet registered with our community. To register please click here...

 
Go Back [M] > Hardware Madness > Hardware Overclocking and Case Modding
1337 fanmod 1337 fanmod
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


1337 fanmod
Closed Thread
 
Thread Tools
Old 8th June 2002, 16:02   #21
jASjE
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally posted by TeuS
NOO:'(

dat ging ik nu net doen

maar ja..

kzal wat verder variŽren
- led's die veranderen van kleur (wat elektro)
-.... ****

btw: waar haal je dat middenstuk waar die fiber doorloopt?
informeer je wat eer je begint..
misschien een van die schema's van bit-tech nemen, dat zijn ook schema's om leds te variŽren van sterkte met programmeerbare intervallen etc...

@ gorgh: I know, en die fans zijn echt :droooooooool: zalig!
 
Old 8th June 2002, 16:04   #22
Magnum_
 
Posts: n/a
Default

bosw8er, kheb hier ook zo nen heatsink liggen (voor zover ik zie exact dezelfde)

de mijne komt uit een van mijn ipaq pcs (minipckes van compaq dus) waarvan het mobo het begeven heeft
Diende dus om een p3 866 koel te houden (yaha, zonder fan, in die pckes valt geen fan te bespeuren, geruisloos materiaal, just luv them )
 
Old 8th June 2002, 16:10   #23
TeuS
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally posted by jASjE


informeer je wat eer je begint..
misschien een van die schema's van bit-tech nemen, dat zijn ook schema's om leds te variŽren van sterkte met programmeerbare intervallen etc...

@ gorgh: I know, en die fans zijn echt :droooooooool: zalig!
waar ergens?
 
Old 8th June 2002, 17:51   #24
[M] Reviewer
 
Join Date: May 2002
Posts: 1,543
DUR0N Freshly Registered
Default

Quote:
Originally posted by Bosw8er
Oftopik

Which HS is this ?
K6/2 standard heatsink, only not black anonised
DUR0N is offline  
Old 9th June 2002, 15:42   #25
PlayboY
 
Posts: n/a
Default

idd, heb ook zo een (nu hangt em aan men geforce)
mijn is zwart
 
Old 9th June 2002, 20:36   #26
TeuS
 
Posts: n/a
Default

ff bezig geweest
led subtiel IN DE FAN weggewerkt
jammer genoeg 'pakt' de camera het licht vd oranje led niet??? :grum:
[IMG]http://be.msnusers.com/c572asgf5rp8eh25j4ln2qj6v0/Do***enten/P6090072%2EJPG[/IMG] [IMG]http://be.msnusers.com/c572asgf5rp8eh25j4ln2qj6v0/Do***enten/P6090062%2EJPG[/IMG] [IMG]http://be.msnusers.com/c572asgf5rp8eh25j4ln2qj6v0/Do***enten/P6090067%2EJPG[/IMG]

err..pics gaan niet?!
 
Old 9th June 2002, 20:39   #27
jASjE
 
Posts: n/a
Default

het woord C U M wordt automatisch vervangen door ***
 
Old 9th June 2002, 20:42   #28
TeuS
 
Posts: n/a
Default

raar

http://communities.msn.be/c572asgf5rp8eh25j4ln2qj6v0

de eerste foto's
 
Old 9th June 2002, 20:45   #29
jASjE
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Dit gebied is alleen voor leden

Om toegang tot dit gebied te krijgen moet je lid zijn van de community.
MSN sucks
 
Old 9th June 2002, 20:49   #30
TeuS
 
Posts: n/a
Default

idd
teleslet webspace zit al vol dankzij kutbroer
pa's webruimte ne keer rippen ze
 
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


All times are GMT +1. The time now is 21:54.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO